Domagoj Kunić

Pripremite lice za dugo toplo ljeto

Jedna od prvih stvari na koje treba misliti u ljetnim mjesecima, a tiče se njege kože jest - “čisto platno”, odnosno čista koža koja diše. Iako ljeto, more i sunce, donose svoje ljepote, potrebno je pobrinuti se o koži kako bi se prevenirala prevelika oštećenja, s kojima se, htjeli ili ne, susrećemo na jesen. Estetski tretmani za lice pravi su ‘must have‘ za žene koje žele uljepšati svoju kožu te ukloniti znakove starenja.

Zdrava koža počinje dobrom pripremom!

Ukoliko Vašem licu želite vratiti ‘onaj‘ sjaj i izgubljenu punoću, vrijeme je za neinvazivne estetske tretmane koji zasigurno vraćaju mladenački sjaj te glatku i čvrstu kožu. Popularnosti ovih tretmana pridonijela je i činjenica da ne zahtijevaju vrijeme oporavka prije nastavka s uobičajenim aktivnostima. U Poliklinici Sinteza možete pripremiti kožu za toplije dane tretmanima lica HydraFacial te radiofrekventnom terapijom Velvet Skin.

image
Domagoj Kunić

HydraFacial tretman za dubinsko čišćenje i glow!

Ovaj neinvazivni tretman, koji se izvodi svakih 12 sekundi u svijetu, dubinski čisti i pomlađuje kožu te je primjeren za sve tipove kože. Kombinira čišćenje, piling, ekstrakciju i hidrataciju kože u jednom postupku. Provodi se pomoću aplikatora, koji ima patentiranu vrtložnu Vortex tehnologiju s različitim nastavcima, a funkcionira na principu vakuuma te dubinski pročišćava pore, istodobno vlažeći kožu revitalizirajućim sastojcima. Proces započinje čišćenjem kože od nečistoća i mrtvih stanica pomoću vakuumskog rada. Nakon toga, koristi se kemijski piling kako bi se uklonile eventualne preostale nepravilnosti na koži. Ekstrakcija se provodi kako bi se uklonili miteseri i višak sebuma. Na kraju, koža se hidratizira bogatim serumima koji pružaju zdravi sjaj i vlažnost koži. Hydrafacial tretman je nježan i neinvazivan te se može prilagoditi različitim tipovima kože. U samo tri koraka mogu se tretirati borice i veće bore, gubitak elastičnosti, začepljene i povećane pore, neujednačen ten, loša tekstura kože i hiperpigmentacije. Baš sve one pojave koje se intenziviraju po ljeti.

image
Domagoj Kunić

Radiofrekventna terapija za bolji tonus i podizanje lica

Velvet Skin Intra Plus uređaj podiže lice i zateže ga, bez odlaska ‘pod nož‘. Osim toga, tretira i bore, nesavršenosti teksture kože te koži vraća potrebnu hidrataciju. Tretman za tonus kože izvodi se aplikatorom koji inducira porast dermalne temperature te stimulira stvaranje novog kolagena i elastina, pa će regenerativni učinci na tretiranu zonu biti vidljivi od prvih tretmana.

image

Tatjana Jurić

Domagoj Kunić

Upravo zato ovaj tretman obožavaju i Jennifer Lopez i Kim Kardashian, ali i domaće ljepotice, među kojima i radijska voditeljica Tatjana Jurić. “Velvet je sigurno najugodniji tretman na kojem sam bila za lice ili tijelo. Svakako treba iskušati toplinu i opuštanje koje donosi, kao i benefit za stanje kože i njezin tonus. Koža je nakon tretmana umirena, zategnutija i blistavija. HydraFacial je također tretman nakon kojega koža prodiše, a nakon čišćenja koje se dobije, bolje upija sve sastojke preparata za njegu”, s oduševljenjem nam je rekla Tatjana.

Onda, što čekate? Pripremite svoje lice u Poliklinici Sinteza. Rezervirajte vrijeme za sebe i svoju kožu pozivom na broj: +385 1 5005 970 ili pošaljite upit na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Za direktne rezervacije kliknite na link.

Linker
27. travanj 2024 18:05