Replay ima neodoljive neutralne kombinacije za zimske dane!

Dobro je poznata činjenica da se trendovi u modnom svijetu ubrzano izmjenjuju i cirkuliraju, ali ono što nikada ne izlazi iz mode su neutralne i uvijek nosive nijanse. Kako te neutralne kombinacije ne bi postale prebazične, potrebno ih je obogatiti ponekim odvažnim, statement komadom koji sve outfite lako transformira u edgy, urbane i cool, baš kao što to predlaže talijanski brend Replay u posljednjoj kolekciji.

Nijanse koje se nameću kao apsolutni must have ove zime su bezvremenska crna, smeđa i maslinasta boja isprepletena s ponekim upečatljivim printom koji je inspiriran rock i military stilom. S obzirom na to da se u Replay kolekcijama već standardno provlače elementi rock chic estetike, iste možemo pronaći i u nekim od ključnih lookova posljednje kolekcije.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Kratka mini suknja u animal printu u kombinaciji s predimenzioniranim topom funkcionirat će kao besprijekoran outfit i u hladnijem periodu - uz toplu zimsku jaknu s kapuljačom i par robusnih Replay čizama, a opcija za zimogroznije je udoban i atraktivan trendy kombinezon inspiriran military stilom ukomponiran s chunky čizmama.

Za savršeni dnevni look odaberite model hlača koji je u posljednjih nekoliko mjeseci postao viralan – oversized cargo hlače u neutralnim nijansama koje ovisno o preferencijama možete ukomponirati s bajkerskim čizmama ili casual tenisicama. Lagana jakna nalik na košulju koja je nehajno prebačena preko širokog t-shirta ili jednostavan topli džemper uz glomazni topli šal kombinacije su koje će biti pun pogodak kada vam je potreban opušten, ali trendy outfit za svakodnevne obaveze.

U Replay kolekciji nikada ne nedostaje ni lepršavih haljina kojih se ne odričemo ni na nižim temperaturama. Cvjetni print i boho elementi neizbježni su začin modnim pričama i u zimskom periodu, a uz pomoć tehnike slojevitog odijevanja ženstvene haljine lako se nose i hladnijem periodu - uz topli prsluk, kaput ili pernatu jaknu i neizostavne Replay čizme.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

I u muškom dijelu zimske Replay kolekcije naglasak je na nosivim, svakodnevnim i jednostavnim outfitima koji izgledaju cool i urbano. Tople zimske jakne i tamni jeans idealne su spoj za sve casual prilike i odabir s kojim je nemoguće pogriješiti. Prilagodljivost, praktičnost, udobnost i lakoća kombiniranja izuzetno su bitne kada govorimo o dnevnim lookovima, a u tom segmentu Replay nikada ne razočara.

image
Danko Šimunović
image
Danko Šimunović

Ako vam je potreban upgrade casual looka nekim finijim komadima, to uvijek možete učiniti s klasičnijim kaputom ili jaknom koje će cijelom outfitu dati elegancije, al će i dalje izgledati opušteno i neopterećeno, a pritom su vrlo jednostavni za kombiniranje.

Pravi Replay look ne može proći bez kvalitetnog jeansa regularnog, skinny ili ravnog kroja i cargo hlača koje su ove sezone pravi modni hit i u muškim ormarima.

image
Danko Šimunović

image
Danko Šimunović

Ako ste u potrazi za najpoželjnijim zimskim kombinacijama, tada ne smijete propustiti adrese Replay trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, a iste možete naručiti i putem službenog web shopa – reverto.hr!

Linker
20. travanj 2024 07:00