Danijel Berković

Replay predstavio novu kolekciju obuće i torbi, dizajn nas je oduševio!

Nova kolekcija talijanskog brenda Replay, poznatog po komadima koji pokazuju stav, hrabrost i bunt, donosi novitete u kolekcijama torbi i obuće. Replay i ove sezone inspiraciju pronalazi u urbanoj estetici koja naglašava praktičnost i odvažan stil. Kroz pažljiv odabir materijala, dizajna i tekstura nova Replay kolekcija pokazuje posvećenost detaljima, ali i dugotrajnoj nosivosti.

Velike i praktične, ali sa statement karakterom – shopper torbe

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

U ženskoj liniji torbi ističe se nekoliko modela, no najzanimljiviji je povratak velikih torbi među kojima se posebno ističu robusne shopper torbe. Shopper torbe već su osvojile sve modne piste, a u Replay kolekciji je poseban model u jarko žutoj boji s oštrim linijama koje naglašavaju statement karakter ovoga modela. Na njega će se odlučiti hrabre i iskusne trendsetterice koje se ne boje kombinirati ga s drugim bojama niti ga koristiti kako bi „razbile“ monotoniju jednobojnih outfita.

Prošiveni modeli shopper torbe četvrtastog oblika koji su se našli u kolekciji elegantan su odabir za svakodnevne i poslovne outfite, a u njih će stati čak i laptop što ih čini vrlo funkcionalnima bez da narušavaju usklađeni stil.

Replay je, kao istaknuti denim brend, u kolekciju uvrstio i denim torbu koja nikada ne izlazi iz mode i nosiva je u raznim situacijama. Osim što je čvrsta i izdržljiva, dobro će se slagati i sa sportskim lookom kao i casual gradskim outfitima. U nju stane baš sve što nam treba, praktična je i trendi istovremeno.

Odvažne, originalne i zamjetljive torbe za dnevne i večernje varijante

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Kolekcijom ženskih torbi na rame dominiraju popularni „baguette“ modeli u jarkim bojama i odvažnim uzorcima te glam modeli torbi sa svjetlucavim kamenčićima u stilu 2000-ih. Torbe sa zamjetnim detaljima više nisu rezervirane samo za svečane prigode, nosimo ih i u dnevnim varijantama, a jedno je sigurno – ne prolaze nezapaženo.

Replay je predstavio novitete i u muškoj kolekciji i to ruksake i torbe kao nezaobilazne modne detalje za osviještene muškarce. Dizajnirani su tako da su prvenstveno praktični, ali pružaju dozu svježine i originalnosti svakom outfitu.

Nostalgija u novom ruhu – vraćaju se kaubojke i retro tenisice s modernim detaljima

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Kaubojke doživljavaju ozbiljan come-back i ovoga proljeća. Replay je predstavio modele u varijantama od kože i brušene kože, a vrlo je upečatljiv model s raznobojnim western zakrpama. Ove čizme predstavljaju spoj klasičnog kaubojskog stila i modernog dizajna koji privlači pažnju i pokazuje autentičnost.

Nova kolekcija obuće donosi zanimljive i dopadljive modele modernog dizajna i visoko kvalitetne izrade. Replay ženske tenisice predstavljene su u sportskim i retro varijantama s detaljima u bojama koje pokazuju mladenački duh i ležerni stil.

U muškoj kolekciji fokus je na praktičnosti, ali i sofisticiranosti i udobnosti

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Kolekcija muških Replay tenisica također je predstavila povratak u, ne tako davnu prošlost s retro modelima koji podsjećaju na one iz 2000-ih. Obilježene su jednostavnošću, ali i casual elegancijom pa su nosive u različitim prigodama. Od uobičajene kombinacije – na traperice, do kombinacija s formalnijim hlačama ili onima kratkima, rezerviranima za posebno tople dane.

image
Danijel Berković
image
Danijel Berković

Za klasičan proljetni look Replay se pobrinuo s linijom ravnih cipela za muškarce koje su izrađene od antilop kože i predstavljaju profinjenost i luksuz u izradi i dizajnu. Antilop koža vrlo je mekana i izdržljiva pa su ove mokasine izuzetno udobne za nošenje čak i tijekom dugih perioda. Dizajn s karakterističnim vidljivim šavovima dodatno naglašava eleganciju ovih cipela, a boje se kreću u neutralnim tonovima od bež do tamno plavih pa ih je vrlo lako i kombinirati.

Novu Replay kolekciju koja bi vas mogla oduševiti na prvu možete potražiti u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Zadru Rijeci i Dubrovniku te na Replay web-shopu.

Linker
27. travanj 2024 15:43