Promo

Replay vam donosi All black for Halloween!

Bez obzira na različite stilove, vjerujemo da se svi možemo složiti oko jedne stvari: crna boja vječni je modni klasik koji je uvijek prisutan neovisno o brzoj promjeni trendova svake sezone. Ona je elegantna i jednostavna, izgleda moćno i samouvjereno. Najviše ju vole ljubiteljice modnog minimalizma, a mnogi od nas se dolaskom hladnijih dana rado vraćaju ovoj boji u različitim kombinacijama. Dodatni razlog jest odlična ponuda crnih komada brenda Replay koje možete pronaći na popustu od -30% od 27.10. do 1.11. povodom All black for Halloween akcije.

image
Promo

Urbano i cool od casual do party kombinacija

Crna boja izgleda jednako dobro za svakodnevne, kao i za večernje prigode. Replay donosi izvrsne crne komade koje definitivno možete zamisliti u svojim kombinacijama. Bliži nam se party sezona, a mala crna haljina nepogrešiv je odabir. Pletena varijanta idealna je za nadolazeće vrijeme, a cijelu kombinaciju podignite s efektnim hulahopkama i zanimljivim čizmama. Neobični krojevi izgledaju fantastično u all-black outfitima. Ako preferirate nešto odvažnije i edgy kombinacije, onda ćete za sljedeći party sigurno odabrati asimetrične traperice i bodi s V izrezom. Kožna jakna uklapa se u svaku modnu priču, a jesen ne možemo zamisliti bez nje: od svakodnevnih šetnji do večernjih izlazaka koje outfitima daju jedan rokerski štih.

image
Promo
image
Promo

I muškarci vole all-black outfite!

All-black trend nije zaobišao ni mušku modu pa tako i Replay u svojoj ponudi ima fantastične crne komade. Par crnih traperica predstavlja must-have komad muške garderobe. Uz odstupanje od standardnog plavog trapera, ove traperice nude jedinstvenu mješavinu sofisticiranosti, stava i svestranosti. Monokromatska kombinacija nedvojbeno je jedan od najjednostavnijih, ali najučinkovitijih načina stiliziranja crnih traperica. Crna traper košulja ili kožna jakna najčešći su odabir, a tu je i popularna jakna u college stilu. Od srednjoškolskog okruženja do modne piste – tako je ova jakna zauzela kultno mjesto u muškim ormarima. Replay donosi svoju crno-bijelu varijantu za one koji žele svojim kombinacijama dati jednu dozu sportskog stila.

image
Promo
image
Promo

Inspirirajte se trendi crnim komadima, odaberite svoje favorite i iskoristite popust od -30% na iznose računa iznad 30 eura od 27.10. do 1.11.

Replay komade za all-black outfite pronađite u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, kao i na Reverto web shopu!

Linker
29. travanj 2024 18:16