Getty Images
BIPA BACKSTAGE

Revlon uskoro na policama BIPE

Iz ponude popularnog američkog brenda kozmetičkih proizvoda izdvaja se Colorstay linija, a proizvodi će biti dostupni u određenim BIPA poslovnicama diljem Hrvatske

Brojne ljubiteljice Revlona razveselit će vijest o dolasku ovog brenda u poslovnice BIPE diljem Lijepe naše. Ovo je uzbudljiva novost za sve beauty entuzijaste-poklonike Revlona, brenda koji gaji dugogodišnju reputaciju iznimno kvalitetnog asortimana dekorativne kozmetike za svaki tip kože i svaku priliku po dostupnim cijenama. Iz ponude američkog brenda kozmetičkih ponuda izdvaja se Revlon Colorstay linija, koju će poznavatelji posebno istaknuti zbog njene teksture, praktičnosti i lakoće nanošenja proizvoda.

Colorstay tekući puder dolazi u dvije teksture, za mat i prirodni izgled, sa srednjim prekrivanjem i mogućnošću nadogradnje proizvoda, a u vrućim danima pred nama posebna je pogodnost zaštitni faktor.

Za one koji ne preferiraju tekuće pudere, Revlon donosi i Colorstay pudere u kamenu koji će također odlično prekriti sve nedostatke i učiniti da se naša prirodna ljepota istakne.

U Revlonovoj ponudi maskara ističe se vodootporna verzija Volumazing, s četkicom koja će maksimalno naglasiti i uvinuti svaku trepavicu.

So Fierce maskara sa silikonskom četkicom također odlično razdvaja trepavice i produljuje ih, dajući oku prirodniji izgled koji će nadopuniti i neka od Revlon sjenila.

Palete sjenila većinom se sastoje od mat i sjajnih kombinacija i nude beskrajne mogućnosti za poigrati se s bojama i tonovima za što dublji i sjajniji pogled.

Praktičan detalj kod sjenila je i mala veličina ambalaže koja stane na dlan i stoga je pogodna za nošenje u svakoj kozmetičkoj torbici.

Za kraj, tu je Colorstay sharp line tuš za oči s preciznim spužvastim aplikatorom, uz koji se ne morate brinuti oko neurednog izgleda linije, kao i već dobro poznati Revlon klasični Bullet ruževi.

Spomenuti ruževi ne samo da odlično izgledaju na usnama, nego i mogu poslužiti u nedostatku rumenila te cijelom licu dati dodatak svježine i sjaja.

Look sa Revlon proizvodima možete pogledati i na video linku.

Revlon asortiman proizvoda bit će dostupan u određenim BIPA poslovnicama na wow or never stalcima. Popis poslovnica u kojima možete pronaći Revlon proizvode dostupan je na https://www.bipa.hr/novo/wow-or-never.

Linker
13. travanj 2024 17:28