Pripremate li se za ljeto?

Saznajte sve o najnovijem tretmanu za savršen izgled na plaži

Iz iskustva Oxifat proizlazi PLATFORMA SLIMMING, revolucionarni sistem koji kombinira terapiju laserom niske energetske razine sa stimulacijom mišića kako bi se dobilo fantastično smanjenje lokaliziranih masnih stanica, poboljšanje celulita i tonus tkiva – sve samo jednim neinvazivnim sistemom.

Savršeno prirodan proces

Fizička aktivnost u našem tijelu zahtijeva potrošnju dodatne energije. Obično tijelo u ovom slučaju otpušta uskladištene masnoće i koristi ih kao gorivo. Pri smanjenom unosu kalorija, tijelo na isti način oslobađa energetske rezerve akumulirane u obliku triglicerida u masnim stanicama. Iako se oslobađanje može dogoditi u svim masnim nakupinama, jako se teško zbiva u onima koje nam najviše smetaju.

PLATFORMA SLIMMING, koristeći laser niske energetske razine, stvara proces fotobiomodulacije koji oponaša prirodne procese tijela, ali dopušta izbor ciljanih područja iz kojih se otpuštaju masne stanice bez da se tijelo podvrgne fizičkoj vježbi ili da se smanji unos kalorija.

Broj tretmana varira i ovisi o karakteristikama klijenta ali i ciljevima koji se žele postići. Preporučuje se 12 tretmana, dvaput tjedno, kako bi se moglo bitnije utjecati na rad mišića i tako ubrzati bazalni metabolizam te time održati rezultate na duže vrijeme, pod uvjetom da se režim prehrane i kalorijski unos ne mijenjaju.

Prikladno za sve

Kako za žene tako i za muškarce i u stanju je tretirati sve dijelove tijela. Sigurno i bez nuspojava, laser potiče jednostavnu prirodnu reakciju otpuštanja triglicerida iz masnih stanica. Proces uopće nije štetan i stanice ostaju netaknute, samo što se malo smanje i tako proizvode neposredan učinak.

Najnovije metode na području medicinske kozmetike, s naglaskom na posebne laserske tretmane mršavljenja i uklanjanja celulita, uklanjanja bora i zatezanja opuštene kože lica te rješavanja problematične kože i akni možete pronaći u poznatom Zagrebačkom kozmetičkom salonu Nada Kovač, koji više od 27 godina prati svijetske trendove.

Fotogaleriju pogledajte ovdje

Ponudu tretmana pogledajte na web stranici Kozmetički salon Nada Kovač koji se nalazi u Martićevoj 70, a pratiti nas možete i na Facebook stranici Kozmetički salon Nada Kovač

Linker
05. svibanj 2024 14:45