Summer siesta by Prahir

Summer siesta by Prahir Fine Jewellery ostavlja bez daha

Trendovi u nakitu svake se godine mijenjaju, no jedno je sigurno kad je u pitanju nakit premisa – „manje nije više“. Nakit kao must have modni dodatak koji svaku odjevnu kombinaciju čini posebnom i drugačijom iz sezone u sezonu ostaje omiljeni dodatak neovisno nosite li jednostavne kombinacije ili raskošne haljine.

image
promo

Od minimalističkih do upečatljivih komada ovo ljeto obožavamo nakit sa zlatnim sjajem stiliziran samostalno ili u slojevitim nizovima bilo da se radi o prstenju, narukvicama, ogrlicama ili naušnicama.

image
promo

Editorijal za kolekciju Summer siesta sniman je na predivnim lokacijama Opatije i kvarnera s Martinom Vuletić (@vule2209) u glavnoj ulozi i Dorom Šarić (@dorabarker) iza kamere, dok je za šminku zaslužna Klaudija Kelemović (@clo up), a za frizuru Ines Kolaj iz studija ljepote Bliss (@ines_10.08)

Haljine su djelo dizajnerice Ivane Jurić iz njezina dizajnerskog studija (@ivana_juric_design).

image
promo
image
promo

Atraktivni komadi iz ove kolekcije mogu se nositi i na dnevne i na večernje kombinacije te će prekrasna nijansa žutog zlata odlično izgledati na već preplanuloj koži. Kolekcija se sastoji od različitih veličina naušnica, ogrlica s medaljonima, prstenja i narukvica koje se mogu nositi zajedno u formi slojevitog stiliziranja ili kao jedinstveni, upečatljivi komadi koji zasigurno neće proći nezapaženo.

image
promo

Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine, ističu iz Prahir Fine Jewellery-ja, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom

Dopustite si odvažnost prilikom odabira nakita, budite opušteni i neopterećeni jer u nakitu ne vrijedi pravilo „manje je više”. Spajajte nespojivo, igrajte se s veličinama, bojama i oblicima, a jedini je savjet da bude chic!

Sada je najbolje vrijeme za odabir novih komada nakita jer u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama u tijeku je popust na srebrni nakit i nakit s pozlatom do -50%!

image
promo

.

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja, inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

image
promo

Posjetite nas u našim poslovnicama u Arena Centru, Bogovićevoj 1b, Ilici 43 i u Avenue Mallu te u Velikoj Gorici na adresama Zagrebačka 56 i 57.

Odaberite nakit koji će biti odraz Vaših emocija i Vašeg stila.

www.prahir.hr

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/prahir_finejewellery/?hl=hr

Linker
19. travanj 2024 08:27