Promo

Trend report: Bijela boja u glavnoj ulozi

Jedna od onih boja koja je uvijek in je bijela; štoviše, kada se želimo odjećom istaknuti, često odabiremo bijele odjevne predmete. Bijela boja simbolizira mir, red, čistoću, vječnost, ali i nove početke. Osim toga, izgleda iznimno luksuzno i može se nositi kao upečatljiva nijansa za stvaranje svevremenskog outfita.

Vrijeme je sve ljepše i idealan je trenutak da krenete u potragu za bijelim komadima, a mi smo upravo ovaj trend u raznim varijacijama pronašli u Westgate Cityju.

image
Promo

Minimalni, monokromatski look uvijek je pobjednički odabir! Nema tajnog trika u nošenju potpuno bijele odjeće - svatko to može izvesti i izgledati apsolutno prekrasno.

Ako ne znate od kuda početi i kako stilizirati ovaj look, pronašli smo nekoliko inspiracija koje će odlično poslužiti pri odabiru ključnih komada za dane pred nama.

image
Promo

Bijela odjeća od glave do pete izgleda čisto, elegantno i potpuno samouvjereno. Srebrni ili zlatni nakit dodat će prekrasan kontrast izgledu. Zavirite u ponudu brendova H&M, Reserved, Varteks i Comma u Westgate Cityju jer isti nude bezbroj opcija za stvaranje ove kombinacije.

image
Promo

Ako želite postići primjetan look bez puno napora, total look u bijeloj idealan je izbor! Bilo da se odlučite za proljetnu haljinu, hlače i top, stlizirajte ih s torbicom i cipelama u bijeloj boji. Za kontrast posegnite za detaljima u leopard printu koji je must have ove sezone ili pak uvijek trendi plavim prugicama. Gdje potražiti ovakve komade? Proučite ponudu brendova C&A, Mohito, New Yorker, Cropp i Terranova u Westgateu.

Svakako posjetite Westgate i pronađite svoje top kombinacije u bijeloj boji! Dobar ulov želimo!

Linker
27. srpanj 2024 03:47