promo
promo

Trendi modeli torbi brenda Aldo u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Omiljeni modni dodatak gotovo svih žena su torbice.

Omiljeni modni dodatak gotovo svih žena su torbice.

Brend ALDO, koji je poznat po kreiranju i praćenju svjetskih trendova i ove sezone osvaja i plijeni pažnju svojom kolekcijom među kojom se posebno ističu torbe raznih dimenzija i uzoraka. Kolekcija jesen-zima tako obiluje brojnim torbicama koje će odgovarati raznim stilovima i osobnostima: od nenametljivih nude modela, do onih u upečatljivim bojama i printevima. Pogledajte neke od modela u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled i koji su apsolutni must have u novoj sezoni!

TORBE U JESENSKIM BOJAMA

Fashionistice koje vjerno prate trendove sigurno će svojoj kolekciji dodati i neki model u toplim jesenskim bojama koji će se sjajno stopiti s jesenskim i zimskim kombinacijama. Boja konjaka, bordo i zelena definitivno su najpoželjnije boje sezone koje stvaraju efektne i upečatljive outfite.

TORBE S LANCIMA

Za one koji vole svoj outfit začiniti pomalo rokerskim detaljima, idealne će biti Aldo torbe s lancima koji će mu dati pomalo edgy look. Crna torba jedan je od vječnih klasika, a dodatak statement detalja poput lanca transformirat će svaki styling i učiniti ga posebno atraktivnim.

image
Aldo promo
FOTOGRAFIJE:

ANIMAL PRINT

image
Aldo promo
FOTOGRAFIJE:

Odvažne ljubiteljice mode ove jeseni zasigurno neće odoljeti atraktivnim Aldo modelima u animal printu koji je već nekoliko sezona prisutan u kolekcijama poznatih svjetskih dizajnera i koji garantira wow efekt i donosi dašak modne zaigranosti čak i u bazične lookove.

TORBE U NEUTRALNIM NIJANSAMA

image
Aldo promo
FOTOGRAFIJE:

Ako preferirate neutralne i smirenije tonove i kombinacije oduševit ćete se modelima u nude nijansama koji su uvijek nepogrešiv odabir i koji pristaju i onim jednostavnim, ali i ekscentričnim outfitima. Ovaj nenametljivi i elegantni modni dodatak dobro će se uklopiti u večernje, ali i dnevne kombinacije.

Osim predivnih torbica, u Aldo trgovinama možete pronaći i sjajnu obuću i modne dodatke koji su dostupni na ALDO prodajnim mjestima te na web shopu.

Linker
27. travanj 2024 05:44