Promo

Tri problema i tri rješenja

Mnogi od nas vjerojatno su ovih dana pomislili kako je proljeće stiglo – nekoliko kilograma prerano. Malo tko je proteklih mjeseci uspio održati istu formu tijela, tonus mišića i zategnutost kože s kakvima je ušao u zimu, a ljeto je praktički pred vratima. Kako će u laganoj odjeći, koja više otkriva nego pokriva, izgledati bedra na kojima se nakupio celulit, koljena na kojima se koža opustila pod teretom masnih naslaga (kao i nadlaktice), trbuščić koji je veći nego što želimo… Pod pretpostavkom da se odmah pokrenemo i počnemo vježbati, da reduciramo unos hrane (i pića), zasigurno će se obujam kroz nekoliko tjedana smanjiti, no u određenoj dobi – kad je metabolizam usporen – tijelu treba poticaj. U takvim slučajevima u pomoć priskaču uređaji s kakvima, primjerice, radi stručni tim zagrebačke Sinteza Skin Clinic. Terapeuti s više od 10 godina iskustva, tijekom kojih su odradili 20 tisuća tretmana, raspolažu sa sedam inovativnih tehnologija posvećenih ljepoti tijela, a tri glavna aduta su Cool Sculpting, hladni laser Emerald i Onda Plus. Svaki od ta tri uređaja specijaliziran je za rješavanje druge vrste problema, a nerijetko se međusobno nadopunjuju. A sa čime su na tijelu žene najčešće nezadovoljne I kako popraviti eventualne nedostatke, preporučuju medicinski kozmetolozi u Sinteza Skin Clinic.

Oblikovanje tijela

Kriolipoliza, poznata i kao CoolSculpting, je popularna tehnika za uklanjanje masnih naslaga. Djeluje hlađenjem masnog tkiva, uzrokujući odumiranje masnih stanica koje se zatim prirodno izbacuju iz organizma. Postupak je siguran i neinvazivan, ne ostavlja ožiljke, rezove ili vrijeme oporavka. Do sada je u svijetu odrađen više od 8 milijuna puta što potvrđuje njegovu uspješnost.

image
Promo

Masne naslage

Emerald je najnoviji hladni laser koji uklanja masne naslage i zateže kožu na bezbolan, brz i siguran način. Sadrži deset diodnih glava koje precizno pronalaze i smanjuju masne stanice, izvlačeći iz njih masnoću i nepotrebnu tekućinu, bez oštećenja. Djelotvornost hladnih lasera potvrđena je istraživanjima FDA. Tijekom tretmana nema nikakvih simptoma osim gubitka centimetara!

image
Promo

Obujam tijela

ONDA Plus je uređaj koji rješava problem obujma tijela i druge estetske probleme. Koristi mikrovalove visoke frekvencije koji prodiru do potkožnog tkiva, otpuštajući energiju. Uređaj ima tri aplikatora s različitim dubinama odašiljanja, usmjerenih na masne naslage, obujam tijela i opuštenu kožu. Sigurnost i učinkovitost terapije mikrovalovima su klinički dokazane.

image
Promo

BESPLATNE KONZULTACIJE

Zanima vas koja je tehnologija najbolja za vaše tijelo? Konzultirajte se s našim stručnjacima i naručite se putem telefona 01 5005 970 i na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Linker
25. travanj 2024 23:56