Promo

Uhvati najbolji božićni poklon za svog muškarca - na popustu!

Veliki problem svake žene pri obilježavanju posebnih prigoda je darivanje muškarca u svom životu –srećom, MNLY dosjetljivo dolazi u spas

Ako žene nešto vole, onda je to obaviti dobar shopping. Bilo da preferirate kupnju knjiga ili krpica, sigurno vam je još dražeuhvatiti ih na popustu. No, složit ćemo se – sve je bolje od biranja božićnog poklona za naše drage muškarce, koji su toliko jednostavni da ih to čini kompliciranima. Za prijateljicu, sestru ili mamu uvijek znamo što bi ih razveselilo, od odjeće, šminke, setova za hobije ili pak kućanskih gadgeta, no znati što kupiti frajeru je pomalo - znanstvena fantastika.

image
Promo MNLY

Gledajući blagdansku ponudu različitih brendova, lako bismo zaključili da muškarci jedino žele 2-u-1 gel za tuširanje i novu britvicu. No, što s onima malo sofisticiranijima i zahtjevnijima? Ove godine,nažalost, propadaju opcije poput putovanja, odlaska u najdraži restoran, produživanja članarine u teretani ili bilo kakvog izleta – pa što nam onda doista preostaje?

image
Promo MNLY

MNLY ima rješenje i za vas i za njega, dodirujući pritom škakljiva pitanja o kojima muškarci baš i ne vole pričati, ali sigurno ih žele riješiti.

Naime, 25% muškaraca s genetskom predispozicijom za gubitak kose, primijete već u mladosti, ulaskom u 20-te, početak smanjenja volumena kose, koje s godinama postaje sve izraženije i frustrirajuće. Kao dodatan udarac na vlastito samopouzdanje, muškarci doživljavaju i sijede, koje, vjerovali ili ne, počnu dobivati prije žena.

Uz to, najčešće se ne osjećaju dovoljno slobodni pričati o problemima s kojima se suočavaju u trenu kada ih počinju primjećivati (što je ključno!), no ipak znamo da su otvoreni isprobati kada im se ponudi nešto fantastično – a upravo to i imamo.

image
Promo MNLY

MNLY je prvi hrvatski high-tech grooming brend koji ciljano djeluje na uzroke sijeđenja i ispadanja kose te ističe PREVENCIJU kao najbitnijikorak u održavanju snažne i mladolike kose i brade, uz tehnološki napredne proizvode, koji su prava revolucija na našem tržištu. Osim za rješavanje najčešćih muških problema, oni služe i za redovitu njegu i održavanje ravnoteže osjetljivog vlasišta. Upravo ovog Božića, MNLY vam nudi ekskluzivne pakete po akcijskim cijenama koji će zadovoljiti različite potrebe vašeg muškarca.

image
Promo MNLY

image
Promo MNLY

image
Promo MNLY

image
Promo MNLY

ANTI-GREY kolekcija koristi crni nano ugljik za instantno prekrivanje sijedih. Istovremeno ANTI-GREY molekule protiv sijedih djeluju tako da štite stanice melanocite od odumiranja, te djeluju na repigmentaciju nove kose – zahvaljujući ovim tehnološki naprednim sastojcima, doista je moguće povratiti mladolikost izgledu kose.

HAIR GROWTH kolekcija koristi adenozin koji učinkovito djeluje na gubitak kose i brade, ali bez negativnih nuspojava. Uz DHT blokatore (cink, sabal palmu i reishi gljivu) te biotinoil tripetid-1, HAIR GROWTH kolekcija povećava omjer anagene i telogene faze rasta dlaka, učvršćuje vlas dlake za korijen i odgađa njezino otpadanje. Moramo vam šapnuti kako je ova kolekcija iznimno popularna među muškarcima koji aktivno posjećuju teretanu!

Cijene paketa kreću se već od 200 kuna, a uključuju bestseler proizvode koji se međusobno nadopunjuju za što učinkovitije djelovanje.

ANTI-GREY favorit je svakako 2 PACK, najpristupačniji poklon paket u ponudi, koji sadrži šampon i gel za kosu, s trenutnim efektom prekrivanja sijedih za mladenački izgled kose. Slijedi ga ANTI-GREY 6 PACK, ultimativni paket iz MNLY ponude. Ova kolekcija za kosu svih duljina dostatna je za dva mjeseca uporabe, a sastoji se od 2 šampona, koji smanjuju vidljivost sijedih vlasi, 2 gela, koji prekrivaju većinu sijedih vlasi, te 2 tonika, koji preveniraju proces sijeđenja vlasi i postepeno vraćaju izvornu boju kosi, pružajući joj mladenački izgled.

image
Promo MNLY

image
Promo MNLY

image
Promo MNLY

HAIR GROWTH bestseler duo, šampon i tonik, za bujniju, snažniju i voluminozniju kosu, dostupan je u nekoliko poklon paketa, od 2 PACK do 6 PACK, a prema komentarima korisnika – vole ga i njihove partnerice! Tonik za rast kose pravi je trening za snažnije vlasište: povećava mikrocirkulaciju oko korijena kose, opskrbljujući ga nutrijentima i suplementima, a napredna formula šampona, bez sulfata, sadrži DHT blokatore za poticanje rasta kose te volumizirajuće proteine za gustu i snažnu MNLY kosu.

Naposlijetku, vrijedi istaknuti kako su MNLY proizvodi prikladni čak i za osjetljivo i problematično vlasište jer NE SADRŽE peroksid, sulfate, parabene ni alkohol.

image
Promo MNLY

Uzmete li u obzir sve navedeno, odabirom MNLY poklon paketa, ove godine imat ćete poklon koji će biti teško nadmašiti!

100 % MNLY za 100 % zadovoljnog muškarca!

Linker
20. travanj 2024 09:50