NAGRADNA IGRA

Uključite se u KEUNE nagradnu igru i osvojite jedan od 46 poklon paketa

Imati lijepu, zdravu i sjajnu kosu bez adekvatne, kvalitetne njege nije moguće. Iz tog razloga, Keune poklanja čak 46 paketa profesionalnih proizvoda koji će vašem tjemenu i vlasima osigurati sve što im je potrebno da bi mamila uzdahe kud god krenuli.

Sve što morate učiniti da bi na vašu adresu stigao jedan od 6 različitih paketa proizvoda za njegu kose jest do četvrtka, 27. listopada, u 11 sati popuniti obrazac s osobnim podacima te isti dan provjeriti jeste li jedna od sretnih dobitnica. Dijelimo 6 paketa iz Keune Design linije, 30 iz linije Ultra Mild i deset Care Line poklon paketa.

Uključite se!

Keune Design Care

Svi proizvodi iz Keune Design asortimana visoko su koncentrirani i njeguju istovremeno vlasi iznutra i izvana, čuvajući postojanost boje. Keune Design Repair šampon i regenerator sadrže prirodne sastojke kao što su luksuzno organsko certificirano Arganovo ulje koje je bogato beta-karotenom, tocoferolima i omega masnim kiselinama. Ovi sastojci čine kosu čvršćom, sjajnijom i svilenkasto glatkom. Pantenol kontrolira ravnotežu vlažnosti i štiti kosu od dehidracije. Polimeri poboljšavaju podatnost kose.

Šampon i regenerator namijenjeni su svakodnevnoj uporabi i - ako se redovito koriste - poboljšavaju opće stanje kose i vlasišta. Proizvodi za stajling, pak, sadrže DPL2 tehnologiju za dvostruku zaštitu kose od UV zračenja te toplinskih oštećenja uzrokovanih učestalim korištenjem uređaja za oblikovanje kose.

Keune Ultra Mild

Linija namijenjena svima onima koji kosu peru svaki dan: izuzetno nježni proizvodi koji ne iritiraju vlasište obogaćeni su citrusnim esencijama zahvaljujući kojima kosa miriše sve do idućeg pranja. Osim šampona i regeneratora za svakodnevnu uporabu koji zaglađuju vlasi i kosi daju volumen, a uz to sadrže njegujuće, sto posto organsko arganovo ulje, u liniji se nalaze i šampon protiv peruti, te šampon i regenerator za njegu oštećene kose.

Keune Care Line

Care Line Keratin Smoothing je linija koja će vašu neukrotivu kosu učiniti glamurozno sjajnom i izuzetno glatkom, podatnom i bez frizzy efekta. Njen najbitniji sastojak, kao što i samo ime kaže je upravo Keratin - bjelančevina odgovorna za strukturu vlasi. Proizvodi iz linije otpuštaju aktivni Keratin koji ulazi duboko u strukturu vlasi, obnavlja je, čini je čvršćom, podatnom i svilenkasto glatkom. Osim Keratina, linija sadrži i Provitamin B5 koji kosu čini gušćom, jača korijen i zadržava potrebnu hidrataciju, a Quat kompleks sprječava pucanje vlasi. Ovaj je tretman idealan za normalnu do suhu kosu, a izrazito je učinkovit kod neukrotivih, oštećenih i neukrotivih vlasi.

Sun Sublime linija isto tako jedna od popularnijih linija iz Care Line asortimana, pogotovo za vrijeme ljeta. Nemojte da vas ime zavara, jer iako je ljeto za nama kosa će vam na ovim proizvodima biti zahvalna i usred zime: Sun Sublime kosi pruža cjelovitu zaštitu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem i klorom, a zahvaljujući esencijalnim mineralima i proteinima obnavlja oštećene vlasi. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa koja se lako raščešljava i oblikuje.

Tko su sretni dobitnici saznajte ovdje!

Linker
24. travanj 2024 11:46