BACKSTAGE SE VRAĆA

Uz najviše mjere sigurnosti s radom ponovno krenuo BIPA Backstage

Nakon gotovo dvomjesečne stanke, BIPA Backstage ponovno je otvorio svoja vrata svim zaljubljenicama u make-up u potrazi ne samo za vrhunskom uslugom, nego i odličnim raspoloženjem. Na svojoj zagrebačkoj adresi u Ilici 42, ovaj make-up studio već dvije godine na jednom mjestu okuplja popularne brendove kozmetičkih proizvoda, novitete iz svijeta ljepote te nudi stručnu pomoć i savjete make-up artista, a sada se prilagodio novim okolnostima te dodatno osnažio higijenske i sigurnosne mjere.

"Velik broj klijentica koji nas je posjetio nakon ponovnog otvaranja i količina upita koje smo primili o proizvodima i uslugama iz naše ponude govore nam koliko su dame jedva dočekale povratak u svoju beauty rutinu, u kojoj usprkos svakodnevnim obavezama i tempu života uvijek pronalaze barem malo vremena za sebe te malim "guštima" koji čine život ljepšim. Sada smo dodatni naglasak stavili na zdravlje i brigu za sigurnost posjetiteljica i zaposlenica, za koje smo pripremili čitav niz mjera u skladu s preporukama nadležnih službi" - poručuje Sanja Obrovac iz BIPA Backstagea.

Novi sigurnosni propisi odnose se ponajprije na održavanje razmaka od minimalno 1.5 metara između ljudi u prostoru BIPA Backstagea, zbog čega je osiguran i posebno označen prostor za kretanje. Istovremeno se u prostoru mogu nalaziti najviše dvije klijentice, a tijekom pružanja usluge make-up artisti nosit će zaštitnu masku i vizir te pokušati maksimalno smanjiti komunikaciju. Svi zaposlenici će se organizirati u smjene kako bi radili s uvijek istim kolegama i smanjili mogućnost izlaganja riziku. Na ulazu u BIPA Backstage postavljeni su stalak za dezinfekciju ruku te obavijest o provedenim higijenskim mjerama, o čemu se više može pročitati i na BIPINIM stranicama.

Osjećati se lijepo i posebno uvijek je visoko na listi želja, a u BIPA Backstageu uz to je moguće osjećati se i sigurno. Provjerite i same!

Linker
24. travanj 2024 09:33