promo

Uživajte u okusima Kvarnera na letovima Croatia Airlinesa!

Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica i Croatia Airlines od početka kolovoza do kraja studenog ove godine provode zajednički promotivni projekt Okusi Kvarnera. U tom će se razdoblju putnicima posluživati posebno osmišljeni obroci koji se temelje na kulinarskoj raznolikosti kvarnerskog područja u kojoj se isprepliću primorska, goranska i otočna kuhinja.

Croatia Airlines će svojim putnicima u domaćem i međunarodnom prometu, u poslovnom razredu, ponuditi veliki snack box – namaz od tune, krekere sa začinskim biljem, zelene i crne masline, muštaćone i smokvenjak. Na letovima kraćim od jedan sat ponudit će mali snack box koji sadržava namaz od tune, krekere sa začinskim biljem i smokvenjak, a putnicima u ekonomskom razredu, krekere sa začinskim biljem Kvarnera.

image
Nikola Cvjetović

Osim posebnog gastronomskog doživljaja za putnike na letovima u 24 međunarodna i 8 domaćih odredišta Croatia Airlinesa, ovaj projekt istodobno predstavlja jedinstvenu prigodu za promociju Kvarnera kao destinacije gastronomije i raznolikosti doživljaja.

www.croatiaairlines.com

Linker
04. svibanj 2024 18:28