BAMBI

Wellness keksi - dobar osjećaj koji se vidi

Wellness integralni keksi su savršen spoj zdravog i okusnog. Pripremljen od najkvalitetnijih cjelovitih žitarica, Wellness je bogat izvor biljnih vlakana, vitamina i minerala koji doprinose normalnom metabolizmu, općem zdravlju i jačaju imunološki sustav. Namijenjen je svim generacijama, a idealan je za tjelesno aktivne osobe, koje vode računa o prehrani ili jednostavno žele najbolje za svoje tijelo.

image
BAMBI

Kompanija Bambi je osmislila bogat portfelj Wellness keks s brojnim okusima i funkcionalnim proizvodima (No Sugar Added i Yes Digest Plus). Wellness keks je idealna namirnica za sve one koji svoju prehranu žele obogatiti dobrim navikama, a prikladan je i za vegane.

Wellness keks može biti idealna zamjena za obrok, savršen međuobrok, ali i dodatak prehrani prije ili nakon treninga. Želite li bez grižnje savjesti uživati ​​u ukusnom keksu - odaberite Wellness.

image
BAMBI

Ponekad nismo ni svjesni koliko grickalica tijekom dana može utjecati na naše dobro pamćenje. Kada su dobro i pažljivo odabrani, postaju jednako važni kao i zdrav obrok.

image
BAMBI

Bambi je za vas pripremio uravnotežen i ukusan Wellness keks bogat biljnim vlaknima i vitaminima, idealan za trenutke kada vam je potreban brz i hranjiv međuobrok, ali i kada u pauzama poželite hrskavi biskvit. Wellness daje osjećaj zadovoljstva, jer činite dobro za sebe, a da se ne lišite dobrog okusa.

Linker
23. lipanj 2022 15:54