Modna poslastica

Zagreb ima novu shopping adresu s ponudom svjetskih modnih brendova

Zagrebačka modna karta dobila je novo mjesto za luksuznu kupnju modnih trendova

Prizemlje zagrebačkog Centra Kaptol dobilo je novo mjesto upisano na modnu kartu. Riječ je o novoj i najprostranijoj Karla multibrend trgovini. Kako bi kupnja omiljenih modnih brendova postala poseban užitak, Karla nudi pomno biran izbor obuće, torbi i modnih dodataka koji nose trendseterice diljem svijeta. Pažljivo odabrani materijali te mirne i tople boje čine elegantno uređen prostor koji su posjetili brojni modni stručnjaci i poznate osobe kako bi razgledali ponudu omiljenih brendova. U trgovini mogu se pronaći najtraženiji modeli aktualnih kolekcija svjetskih dizajnera, poput Tory Burch, See by Chloé, Marc Jacobs, Loriblu, Coccinelle, Fabi i drugih.

image

Svjetski modni brendovi na jednom mjestu

MARKO MIHALJEVIC
image
MARKO MIHALJEVIC

U Hrvatskoj, "Već skoro četrdeset godina Karla trgovine donose pomno birane modne brendove, kao i najaktualnije trendove svojim vjernim kupcima u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku", govori direktorica prodaje Vinka Matijević te dodaje da je "Nova Karla u Centru Kaptol šlag je na tortu našem dugogodišnjem radu, pažljivoj izgradnji portfelja i ljubavi koju nesebično ulažemo u kvalitetu uz učenje o modi".

image
MARKO MIHALJEVIC

Interijer trgovine Karla pažljivo su osmislili i realizirali arhitekti, dizajneri i retail konzultanti iz studija Brigada, a iz tima objašnjavaju da "Uspješna rješenja i interijeri koji se ističu rezultat su brojnih faktora, a jedan od ključnih su dobra suradnja, komunikacija i uzajamno povjerenje između investitora i projektantskog tima".

image
MARKO MIHALJEVIC

Prostor je kreiran u toplim tonovima ružičaste i marelice koji dobivaju dubinu i vibrantnost detaljima u boji maraske. Iz tim dodaju da su htjeli stvoriti prostori "koji kupce inspirira ne samo ponudom i uslugom, već i posebnim prostornim doživljajem. Korištenjem široke palete toplih tonova, različitih materijala i suptilnih tekstura, postignuta je fina, izbalansirana podloga koja prostor čini dinamičnim i zanimljivim, a ujedno stavlja proizvode u fokus".

image

Interijer Karla trgovine

MARKO MIHALJEVIC

Neke od poznatih osoba koje su uživale u modnoj ponudi nove Karla trgovine i proslavile njezino otvaranje u Centru Kaptol jesu Bojana Gregorić Vejzović, Mila Elegović, Marija Borić, Jelena Marinović Petrović, Rita Rumora Jurki, Pamela Badžek, Ana Andabak Volk i mnoge druge.

image

Poznate žene na otvorenju novog mjesta na zagrebačkoj modnoj karti

exLumine
image

Otvorenje nove Karla trgovine

exLumine

Direktorica prodaje Matijević poziva sve ljubitelje mode da se sami uvjere i iskuse "Jedno sasvim novo okruženje u kojem ćete se osjećati ugodno, osjetiti dašak svjetskih metropola te dobiti vrhunsku uslugu našeg tima", i naravno inspirirati se za nove modne kombinacije.

image

Tim Karla trgovine

exLumine
image

Karla trgovina u prizemlju Centra Kaptol

MARKO MIHALJEVIC
Linker
20. travanj 2024 23:25