ecipele.hr
Najbolji izbor

Ženske tenisice - kako ih nositi da biste izgledali moderno?

Bilo da se radi o formalnim ili ležernim prigodama, ženske tenisice su odličan odabir ako se želite osjećati udobno i istovremeno izgledati izvrsno. Savršeno se kombiniraju s različitim modnim komadima te ćete uz njih bez ikakvih problema stvarati nezaboravne modne kombinacije.

Kako ženske tenisice kombinirati s hlačama?

Hlače i ženske tenisice su provjerena dobitna kombinacija, bilo da se radi o kratkim ili dugim hlačama. Tijekom ljetnih mjeseci je hit kombinacija kratkih traperica i ženskih tenisica koje će istaknuti i vizualno produžiti vaše noge te vam usput pomoći da lakše dođete do preplanulih nogu. Tu ljetnu hit kombinaciju dopunite laganom majicom ili bluzom po vašem izboru i spremni ste za izlazak u grad. Ženske tenisice su također odlična kombinacija s običnim trapericama, ali i laganim i lepršavim ljetnim hlačama od prozračnih materijala. Na ecipele.hr možete pronaći odlične modele ženskih tenisica modne marke Reebok koje se besprijekorno kombiniraju s hlačama različitih boja i dužina, zato kliknite na https://www.ecipele.hr/zenska-obuca-reebok i bacite se u istraživanje svježih modela Reebok tenisica.

Ne propustite priliku da i na poslu zablistate u ženskim tenisicama, a to ćete najlakše postići tako da kombinaciju ženskih tenisica i hlača dopunite blejzerom i upečatljivom torbom ili komadom nakita. Iznenadit ćete se kako se ženske tenisice s lakoćom i nenametljivošću uklapaju u poslovni izgled, pa ćete tako i češće posezati za njima prilikom jutarnjih odluka ispred ormara i ogledala.

image
ecipele.hr

Kako ženske tenisice kombinirati s haljinama i suknjama?

Ako se uvrštavate među dame koje zaziru od kombiniranja ženskih tenisica i haljina, izađite iz svoje zone udobnosti i odvažite se na tu popularnu modnu kombinaciju koja rezultira iznimno lepršavim i gracioznim kreacijama u kojima ćete se sigurno osjećati lijepo, njegovano i poletno. Ako želite igrati na sigurno, teško ćete pogriješiti s ljetnom haljinom i Tommy Hilfiger ženskim tenisicama koje možete pronaći na https://www.ecipele.hr/tommy_hilfiger.html. Nepogrešiva urbana elegancija modne marke Tommy Hilfiger će u kombinaciju s ljetnom haljinom unijeti prepoznatljiv dašak elegancije, a pritom će cijela kreacija i dalje izgledati lepršavo i razigrano.

Maxi suknje su također odličan odabir ako želite modernu modnu kombinaciju koja uključuje i ženske tenisice, a pritom se odlučite i za omiljenu majicu s printom ili natpisom koji vam je najviše prirastao srcu. Modne kombinacije sa ženskim tenisicama su također i odličan poligon za obogaćivanje kreacija s različitim modnim dodacima. Pritom se nemojte ograničiti samo na torbe i nakit, već posegnite još dublje u ormar i prepustite se mašti uz šarene šalove, kape, šešire, pa čak i ruksake. Još više informacija o modnim dodacima otkrijte u članku Kape i dodaci sa stilom – evo što nositi ove sezone! A ako odaberete nešto kraću suknju iznad koljena, uz ženske tenisice na nogama ćete postići vizualni učinak izduženih nogu što će dodatno istaknuti cjelokupnu modnu kombinaciju. Ne zaboravite da su udobnost i zadovoljstvo uvijek u modi, zato najviše osluškujte baš svoju maštu i kreativne ideje.

Linker
26. travanj 2024 08:28