Prijenos uživo!

28. Porin: Otkrivanje nominacija za nagradu Porin pratite uživo na Gloria.hr!

Za ovogodišnju dodjelu nagrade Porin prijavljeno je čak 214 albuma i 299 skladbi za Pjesmu godine. Ukupno je 36 kategorija i tko će se sve boriti za najvažniju glazbenu statuu ove godine, saznat ćemo u prijnosu uživo.

Tko su nominirani za najvažniju glazbeni nagradu u Hrvatskoj, možete upravo pogledati na Gloria.hr

"Nominacije se mogu pratiti putem YouTube kanala Porina, ali i na web stranicama Gloria.hr. Hvala kolegama na podršci. Obično saznajemo nominirane na zajedničkom druženju, ali ovaj put je sve online. Nadamo se da ćemo dodjelu najvažnije glazbene statue ipak organizirati kao i prethodnih godina, uživo i s publikom“, rekao je Davor Drezga, izvršni direktor glazbene nagrade Porin.

Prijenos proglašenja nominiranih umjetnika za nagradu Porin, gledajte na ovom videu:

Pogledajte video

Nominacije za 36 kategorija

Za ovogodišnju dodjelu nagrade Porin prijavljeno je čak 214 albuma i 299 skladbi za Pjesmu godine. Ukupno je 36 kategorija i tko će se sve boriti za najvažniju glazbenu statuu ove godine, saznat ćemo u 18 sati.

"Ove godine dodane su i neke nove kategorije, a kod nekih kategorija su nadopunjeni opisi. Osim toga, Najbolji album za djecu je kategorija koja je Odlukom UO Porina iz 2015. godine postala bijenalna. S obzirom na to da je dodijeljena prošle godine, ove godine se ne dodjeljuje. To su neke od novosti ove godine, a koga je struka odlučila nominirati, saznat ćemo večeras”, rekla je Ivana Martinac, glavna tajnica Porina.

Gledamo se večeras - na linku!

Linker
31. siječanj 2023 23:51