Zatreslo Šibenik

Antonija Mišura u strahu: ‘ Sve se treslo nemoguće i samo smo se muž i ja s malenom stisnuli i čekali da prođe‘

Antmoja Mišura Sandrić za Gloria.hr ukratko je opisala svoj doživljaj prilično snažnog potresa koji je pogodio Šibeik i okolicu u rano jutro.

Nažalost, čini se kako se tlo u Hrvatskoj još nije primirilo, jutros u 5.59 minuta potres jačine 4,7 stupnjeva po Richteru zatresao je Dalmaciju. Seizmološka služba javila je da je epicentar 13 kilometara jugoistočno od Šibenika. Koliko je potres bio jak govori i činjenica da se osjetio i na splitskom kao i zadarskom području. Naša poznata sportašica Antonija Mišura Sandrić ukratko nam je opisala to jutro.

"Ne znam što da kažem osim da takav strah nikad u svom životu nisam osjetila, sve se treslo nemoguće i samo smo se muž i ja s malenom stisnuli i čekali da prođe. Hvala Bogu dragom nije puno trajalo. Samo da se više nikad ne ponovi nikom od nas, samo nas dragi Bog može sačuvati", rekla je Antonija za Gloria.hr.

Naša uspješna košarkašica nakon rođenja svoje kćerkice Tare u veljači 2020. vrijeme provodi u Šibeniku, budući je uzela porodiljni dopust od obaveza u španjolskom klubu Gernika KESB.

Čitajte i: ‘Spavajte u čemu god hoćete!‘ psihijatrica savjetuje kako si pomoći i kako zaspati nakon potresa

Potres na odmoru

Brojni njezini sugrađani komenitrali su na stranicama EMSC-a kako su osjetili potres. Opisali su ga kao kratog i jakog kojeg su se mnogi prepali. Jedna od onih koja je također osjetila potres je i novinarka Maja Sever, koja je na nekoliko dana otišla na odmor na otok Prvić u blizini Vodica.

Odmah nakon potresa oglasila se na Twitteru, a nešto kasnije, kada su se saznali detalji o jačini i epicentru, opisala je kakav joj je osjećaj.

"Nadam se da su svi dobro. Ja bih lagala kada bih rekla da sam dobro. Taj zvuk... pa onda ona prva misao - što mi može pasti na glavu? Pa, druga - gdje je epicentar, jer cure su u Zagrebu! Odvratno. Smiri se zemljo. Bit ćemo dobri", napisala je Maja Sever.

Linker
18. travanj 2024 07:22