Osmjesi kao s reklame

Badnjak na špici: Bivša predsjednica uživala u ženskom društvu s bivšom ženom Lothara Matthäusa i srpskog ‘kralja šećera‘

Kolinda Grabar Kitarović Badnje je poslijepodne provela s poznatim damama među kojima se isticala srpska poduzetnica s londonskom adresom, inače bivša žena proslavljenog njemačkog nogometaša i trenera te srpskog poduzetnika Miodraga Kostića koji ima velike planove u Hrvatskoj.

Nakon što je protekle tjedne provela van Hrvatske, bivša se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uoči blagdana vratila u domovinu, ali ne u rodni kraj kako je to običavala za Božić, već u Zagreb. U ženskom društvu - s bivšom tenisačicom Ivom Majoli i njezinom "štićenicom Donnom Vekić, dizajnericom Aleksandrom Dojčinović, novinarkom s londonskom adresom Anom Muhar Blanquart i poduzetnicom Marijanom Matthäus Badnjak je provela u kultnoj zagrebačkoj kavani na glavnom trgu.

Uz široke osmijehe pozirale su dame za selfie koji je Iva Majoli podijelila na svom Instagram profilu i odmah "zaradila" mnoštvo lajkova.

Oduševljeni prizorom dama u kultnoj zagrebačkoj kavani, fotografiju su komentirali i Ivini pratitelji, pa su se tu tako među njima našli komentari poput: "Sve imate lipe osmjehe", ali i čestitke zbog fotografije s bivšom predsjednicom.

Podsjetimo, bivša je predsjednica nedavno privukla veliku medijsku pozornost zbog očitog gubitka kilograma što se dalo vidjeti na fotografijama koje je objavila za vrijeme boravka na forumu u Halifaxu u Kanadi. Fotografija na kojoj pozira u svijetlo plavom sakou otkrila je njezinu vitku figuru i izazvala zanimanje javnosti za njezin recept za mršavljenje.

Čitajte i: Na dodjeli nagrada HOO-a zasjale poznate Hrvatice: Mila Horvat u kristalima, Blanka Vlašić u klasičnoj crnoj, Kolinda u crvenom

Potom je Kolinda Grabar Kitarović posjetila i Dubai, gdje se naša Hrvatska predstavlja na Expou 2020.

Iako bismo pomislili kako će veću pažnju medija privući Rimčeva Nevera ili, pak, haljina Kristine Burje koju nose i svjetske slavne dame, "ukrala" ju je bivša predsjednica.

Noseći kariranu haljinu s potpisom dizajnerice Snježane Schillinger (ex Mehun) koja stoji iza brenda Duchess, a prodaje se po cijeni od 1700 kuna i najjednostavnije balerinke - što je također objavila na svom Instagram profilu - nekadašnja predsjednica i vrhovna zapovjednica Hrvatske vojske, "pokupila" je više od 22 tisuće lajkova.

Čitajte i: Kolinda Grabar Kitarović pozirala uz ‘Neveru‘ u haljini domaće dizajnerice: Uzorak koji gotovo nikada ne nosi odlično joj stoji!

Za Badnjak na zagrebačkoj špici, kako se da vidjeti iz objavljene fotografije, dame su uglavnom odabrale tamnu kombinaciju, a bivša je predsjednica je blagdanski look postigla odabirom, čini se, baršunastog sakoa ili haljine.

Družeći sa Ivom Majoli i Donom Vekić nastavila je niz susreta sa sportašicama koje uvijek rado hvali i bodri pri natjecanjima. Ipak, pažnju na objavljenoj fotografiji privukla je jedna druga dama. Riječ je o srpskoj poduzetnici s, između ostalog, londonskom adresom, koja je bivša žena proslavljenog njemačkog nogometaša i trenera te srpskog poduzetnika koji ima velike planove u Hrvatskoj.

image

Marijana Matthaus

STANKOVIC/XAOCPHOTO/SIPA PRESS/PROFIMEDIA

Tko je poduzetnica Marijanom Matthäus

Marijana Matthäus (djevojački Čolić) rođena 27. rujna 1971. godine u Vrbasu. Još kao djevojčica razvila je ljubav ka modi, gdje je ju majka često vodila na modne revije u Beograd. Tijekom odrastanja živjela je u New Yorku gdje je pohađala srednju poslovnu školu (Lubin School of the Business). Par godina kasnije upisuje i završava Akademiju umjetnosti u Londonu. Povrh svega, diplomirala je i pedagogiju.

Karijeru je započela tijekom 1990. kada je osnovala Obuću Metro. Kompaniju je uspješno vodila od 1990. do 1996. kada je Obuća Metro bila jedna od najpoznatijih robnih marki u Srbiji. 2003. godine otvara svoj prvi butik eksluzivne odjeće "My Style" u Budimpešti, a zatim i drugi "My Style" butik 2007. u Salzburgu u Austriji.

2009. osniva svoju modnu liniju pod imenom "Marijana Mateus Collection". Iste godine održala je svoju prvu modnu reviju na Danima mode u Beogradu.

2010. izdaje svoju prvu novelu, a u ožujku 2011. održala je modnu reviju u prestižnom hotelu Moskva u Beogradu.

Osnivačica je i firme Lux Uniforms, koja se bavi korporativnim identitetima i dizajnom poslovne odjeće i uniformi. Jedan od njenih novijih poslovnih projekata je i Andaj - linija ekskluzivne i luksuzne odjeće namijenjene tržištu Velike Britanije.

image

Lothar Matthäus i Marijana snimljeni u beogradskom hotelu Hayat dok je on bio trener Partizana.

ANTONIO AHEL/ATA IMAGES/PROFIMEDIA

Bila je udana dva puta. Prvi puta za poznatog srpskog poduzetnika, srpskog"kralja šećera" i vjerojatno najbogatiji čovjek na Balkanu - Miodraga Kostića s kojim ima troje djece, i drugi puta za poznatog njemačkog nogometaša Lothara Matthäusa, no i taj je brak završio. Govori pet jezika: srpski, engleski, talijanski, mađarski i njemački. Živi na više lokacija, a trenutne adrese su joj London, Budimpešta i Beograd. Poznata je po filantropiji, gdje je u više navrata pomagala razne humanitarne organizacije. Vrlo često inicira druge poznate osobe da se također humanitarno angažiraju.

Linker
16. travanj 2024 16:22