LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK
Nakon 2 godine veze

Adele se udala? Mnogi misle da je ovime potvrdila tajno vjenčanje

Nakon što je prošli mjesec otkrila da bi voljela još jednom postati majka, sad je dugogodišnjeg dečka nazvala suprugom.

Nakon što je prošli mjesec otkrila da bi voljela još jednom postati majka, sad je dugogodišnjeg dečka nazvala suprugom.

Sasvim ležerno i bez puno promišljanja Adele je tijekom svog koncerta u Las Vegasu Richa Paula nazvala svojim suprugom. Pokrenulo je to glasine da se pjevačica u tajnosti udala, no do službene potvrde informacije ili demantija, ako je bila riječ o lapsusu, još uvijek nije došlo.

Naime, žena u publici ju je, dok je izvodila svoj hit "Rumor Has It" pitala želi li se udati za nju na što je pjevačica odgovorila: "Ne možeš me oženiti. Ja sam straight dušo i moj suprug je ovdje večeras." Međutim, obožavateljica je bila uporna pa pjevačicu još pitala može li pokušati, a Adele joj je simpatično odgovorila: "Ne, ne želim pokušati. S Richem sam. Luda si, pusti me na miru." Snimka razgovora objavljena na TikToku pokazala je da je pjevačica nakon toga odšetala od publike među kojom se nalazila.

Adele i 41-godišnji Rich, koji je inače sportski agent, zajedno su već dvije godine, a javna potvrda veze dogodila se u srpnju 2021. kad su zajedno sjedili uz teren na NBA utakmici. Iako ova izjava na koncertu nije morala biti ništa više nego "obrana" od obožavateljice, dodatan razlog za sve glasnija šuškanja je i dijamantni prsten koji Adele oko godinu dana nosi na prstenjaku lijeve ruke. Međutim, na pitanja označava li taj prsten zaruke odgovorila je da to nije zaručnički prsten nego da jednostavno voli luksuzan nakit. Tako je, barem na neko vrijeme, uspješno demantirala nagađanja da su ona i Rich kojeg je upoznala na rođendanskoj zabavi prijateljice spremni uploviti u bračnu luku.

image

Adele i Rich Paul

LONDON ENTERTAINMENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Osim toga, priču o njihovu braku dodatno je potpirila i njezina prošlomjesečna izjava da bi voljela roditi još jedno dijete, a sudeći prema lijepim riječima koje uvijek ima za njega čini se kako bi on mogao biti "taj". "Urnebesan je. Tako je smiješan, da urnebesan. I iznimno pametan. Znate, vrlo, vrlo je pametan. Nevjerojatno je gledati ga kako radi to što radi", izjavila je pjevačica prije dvije godine za CBS. Uz to, u razgovoru za časopis Rolling Stone je kazala da je ova veza jedna od najlakših u kojima je ikad bila. Podsjetimo, Adele je već bila u braku sa Simonom Koneckijem s kojim ima desetogodišnjeg sina Angela, a razišli su se u proljeće 2019. nakon 8 zajedničkih godina.

Linker
27. travanj 2024 10:16