DRUGI SIN

Adriana i Duje Ćaleta-Car podijelili sretne vijesti: "Naša druga ljubav"

Preslatkom fotografijom na Instagramu, pravnica i influencerica potvrdila je da je u njihovu obitelj stiglo drugo dijete.

Hrvatski nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova supruga Adriana dobili su drugo dijete, a sretne vijesti objavila je Adriana na svojem Instagramu uz riječi "Naša druga ljubav" te otkrila da je beba rođena u petak, 28. srpnja. Kako doznajemo, par je ponovno dobio sina, ali za sada nisu otkrili koje ime su odabrali. Duje i Adriana već imaju sinčića Maura koji je rođen u kolovozu 2021. godine.

Par se zaručio iste te godine u veljači, a krajem svibnja su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u Dubrovniku. Kako su tada još uvelike bile prisutne mjere zaštite o koronavirusa, veliko vjenčanje organizirali su idućeg ljeta, krajem srpnja 2022. godine. Tada su, također u Dubrovniku, okruženi s mnogo više uzvanika, imali crkveno vjenčanje u crkvi svetog Ignacija te nakon toga veliku proslavu.

image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX
image
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

O prvoj trudnoći detalje je otkrila za Gloria.hr. "Trudnoća nije bila neplanska tako da smo se oboje jako razveselili kad smo saznali! Nisam razmišljala o majčinstvu, vjerovala sam oduvijek da sve dođe u svoje vrijeme. Sada kad sam trudna, naravno da se više educiram, čitam neke knjige, ali ne pretjerujem. Mislim da puno toga dođe prirodno, a za sve ostalo tu su naše obitelji koje su pravi oslonac u životu i sigurno će pomoći sa savjetima", ispričala nam je tada Adriana.

Duje i Adriana su četiri godine bili zajedno prije zaruka i svadbe. Dubrovačka pravnica velika je podrška svom partneru prati ga u njegovim karijernim selidbama, nakon što su živjeli u Francuskoj, gdje im je rođen i sinčić, preselili su u Englesku gdje Duje igra u klubu Southampton.

Linker
17. travanj 2024 00:53