STIŽE PRINOVA

Al Pacino će u 83. dobiti četvrto dijete: Njegova djevojka je u osmom mjesecu trudnoće

Djevojka s kojom se slavnog glumca povezuje od travnja 2022. bi početkom ljeta trebala roditi, a za Al Pacina to će biti četvrto dijete.

Al Pacino će uskoro dobiti još jedno dijete. Slavni glumac i njegova djevojka Noor Alfallah čekaju bebu, a vijesti je Za People potvrdio njegov agent. Za vezu 29-godišnje Alfallah i 82-godišnjeg Pacina zna se od 2022. godine, ali izvori bliski paru otkrili su da se njih dvoje zapravo viđaju još od pandemije. Iako je razlika u godinama pozamašna, to za par očigledno nije problem. Filmska producentica dolazi iz bogate obitelji i druži se s bogatašima pa je tako i prije slavnog glumca bila u vezama sa starijim muškarcima kao što su Mick Jagger, milijarder Nicolas Berggruen, a povezivalo ju se i s legendarnim glumcem Clintom Eastwoodom, ali je ta veza demantirana napomenom da su samo obiteljski prijatelji.

image

Al Pacino i djevojka Noor Alfallah

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Za Al Pacina će to biti četvrto dijete - kćer Julie Marie (33) dobio je s bivšom djevojkom Jan Tarrant, a ima i 22-godišnje blizance Antona i Oliviju koje je dobio u vezi s Beverly D‘Angelo s kojom je bio od 1997. do 2003. godine. Slavni glumac ne govori često o svojem privatnom životu pa je tako o roditeljstvu zadnji put pričao za The New Yorker prije gotovo 10 godina.

"Odgovoran sam prema njima. Dio sam njihovog života. Kada nisam, nitko nije sretan. Mnogo dobivam iz roditeljstva. Natjera te da zaboraviš na svoje brige, na sitnice, usreći te", izjavio je 2014. slavni glumac.

Vijesti o prinovi koja stiže u glumčevoj 83. godini dolaze istog mjeseca kada je otkriveno i da je glumac Robert De Niro u 80. dobio sedmo dijete s djevojkom Tiffany Chen.

Linker
08. rujan 2023 03:00