NAKON ČETIRI GODINE

Albina obrisala sve fotografije s dečkom Hajdukovcem, on ostavio samo jednu njenu

Pjevačica i veznjak splitskog Hajduka nerijetko su objavljivali zajedničke fotografije s putovanja, te su slovili za jedan od atraktivnijih domaćih parova.

Kako nam je ispričala u intervjuu prošlog mjeseca, pjevačica Albina Grčić započela je novu etapu svoje karijere. Predstavila je novi singl "27" i otkrila da radi na svom zvuku i glazbenom izražaju, no sada se šuška kako je i na privatnom planu okrenula novi list. Naime, obožavatelji lijepe Splićanke uočili su kako su s njezinog Instagram profila nestale sve fotografije s njezinim dugogodišnjim dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem, i počeli nagađati kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

image

Albina i Ivan

PRIVATNI ALBUM

Albina i veznjak splitskog Hajduka nerijetko su objavljivali zajedničke fotografije s putovanja, te su slovili za jedan od atraktivnijih domaćih parova. Za razliku od pjevačice, Ivan je na svome profilu zadržao jednu uspomenu s Albinom, fotografiju iz pariškog muzeja Louvre. Fotografija s Albinom je druga u minigaleriji koju je objavio:

Albina i Ivan bili su u vezi četiri godine, a Splićanka nam je svojedobno ispričala kako ih spaja ljubav prema putovanjima i novim iskustvima.

image

Ivan Ćalušić

DUJE KLARIć CROPIX

"Ivan i ja smo generalno izrazito društveni tipovi. Volimo putovanja, nova iskustva, imamo puno prijatelja s kojima provodimo dosta vremena. Često svi i idemo na izlete, skupimo se na nekoj večeri... A kad smo sami, rado pogledamo dobar film. U stvari, kino nam je jedna od dražih lokacija za večernji ‘dejt", ispričala je Albina.

Linker
20. travanj 2024 04:54