dašak sunca

Amal Clooney je još jednom potvrdila status ikone stila istaknuvši prirodnu ljepotu

Slavni par ne krije koliko su sretni zajedno, a slavni glumac koristi svaku priliku kako bi pohvalio svoju suprugu. Pažnju su plijenili i na premijeri Clooneyjeva najnovijeg redateljskog ostvarenja "The Boys in the Boat".

George i Amal Clooney donijeli su dašak starog glamura u Los Angeles. Elegantni par plijenio je pažnju na crvenom tepihu u Samuel Goldwyn Theateru na premijeri filma „The Boys in the Boat”, Clooneyjevog najnovijeg redateljskog rada.

Amal je zablistala na tepihu u jarko žutoj maksi haljini A-kroja s geometrijskim izrezom u obliku srca i efektom korzeta. Poznata je odvjetnica za ljudska prava haljinu modne kuće Versace upotpunila tek malom, metalik clutch torbicom, a look je dodatno zaokružila raspuštenom, valovitom kosom, ispod koje su se nazirale dijamantne naušnice. Ovo nije prvi put da je 45-godišnja Amal očarala svojim modnim odabirom, a sada je ponovno pokazala da itekako zna istaknuti svoju prirodnu ljepotu.

image

Amal je zablistala na tepihu u jarko žutoj maksi haljini

FREDERIC J. BROWN AFP

Toga je svjestan i 62-godišnji Clooney, koji cijelo to vrijeme nije ispuštao ruku svoje supruge. Američki glumac i redatelj je, kao i uvijek, izgledao elegantno, pojavivši se u crnom odijelu ispod kojeg je bila tamnoplava košulja.

image

George Clooney nije ispuštao ruku svoje supruge koja je svojom haljinom unijela dašak sunca jarko žutom haljinom

FREDERIC J. BROWN AFP

Film „The Boys in the Boat” prikazuje istinitu priču o veslačkom timu Sveučilišta u Washingtonu koji je sudjelovao na zloglasnim Olimpijskim igrama u nacističkoj Njemačkoj, a u kinima ćemo ga moći gledati od 25. prosinca. Radnja filma temelji se na knjizi "The Boys in the Boat: Nine Americans and Their Epic Quest for Gold at the Berlin Olympics", koju je napisao Daniel James Brown. U glumačkoj postavi našli su se Jack Mulhern, Sam Strike, Peter Guinness, Alec Newman, Luke Slattery, Thomas Elms, Tom Varey i Bruce Herbelin- Earle, dok je Clooney ovaj put preuzeo redateljsku palicu.

image

Višestruki oskarovac bio je prisiljen režirati film iz kreveta zbog zaraze koronavirusom

FREDERIC J. BROWN AFP

Višestruki oskarovac bio je prisiljen dio filma režirati film iz kreveta. Naime, ispričao je kako je radio online, dok je njegov partner, Grant Heslov, bio prisutan na setu.

“Bio sam stvarno bolestan. To mi je bio prvi put da sam dobio koronavirus”, objasnio je popularni Clooney i dodao da je nakon njega niz drugih djelatnika, uključujući i zvijezdu Joela Edgertona, također bilo pogođeno virusom,

Srećom, bolest je prošla za tjedan dana, a filmska ekipa i dalje se smije tome što im je Clooney davao upute s tableta, obučen u svoje „kućne halje”.

Linker
22. travanj 2024 05:03