ništa od ljubavi?

Američki mediji: DiCaprio bacio oko na slavnu manekenku, on nju ne zanima

"Poznaju se nekoliko godina. Jako privlače jedno drugo. Ona je točno njegov tip: prekrasna, ali skromna", tvrdi izvor InToucha.

Nakon što je objavljeno da je Leonardo DiCaprio prekinuo s 25-godišnjom manekenkom Camilom Morrone nakon četiri godine veze, počele su kružiti glasine o njegovim novim ljubavnim interesima.

Najprije je snimljen s 22-godišnjom ukrajinskom nasljednicom Marijom Beregovom, a američki magazin US Weekly piše da je bacio oko na Gigi Hadid. To je prilično zanimljivo jer je urbani mit da DiCaprio ne želi vezu s djevojkama starijima od 25 godina, a Gigi je dvije godine starija od toga.

"Leo se usredotočio na Gigi, ali ona zasad nije pokazala interes za njega", tvrdi izvor.

"Prijatelji su, on ne zanima Gigi u romantičnom smislu", dodao je izvor.

Priča se nastavlja na prošlotjedne napise InToucha prema kojima su "Leo i Gigi završili skupa nekoliko puta ovog ljeta", a te navode nijedno od njih dvoje nije demantiralo.

"Poznaju se nekoliko godina. Jako privlače jedno drugo. Ona je točno njegov tip: prekrasna, ali skromna", tvrdi njihov izvor.

US Weekly je još u prosincu 2019. pisao da su Leo i Gigi zabavljali na Afterpartyju Art Basel Miami s Kendall Jenner i Giginom sestrom Bellom.

Linker
17. travanj 2024 18:15