NEUOBIČAJEN ODABIR

Anđelka objasnila kako je kćeri dala ime: Inspiraciju je pronašla u seriji u kojoj je glumila

Glumica Anđelka Stević Žugić, publici poznatija kao Anđelka Prpić, u nedavnom razgovoru pričala je o odgoju svoje dvoje djece.

Srpska glumica, Anđelka Stević Žugić publici najpoznatija po hit seriji "Andrija i Anđelka", prije pet mjeseci rodila je svoje drugo dijete. U jednoj emisiji otkrila je kako se snalazi s dvoje djece. Naime, Anđelka iz prvog braka ima sina Jakšu s Darijem Prpićem. Malena curica se zove Čarna, a za ime je čula u seriji "Žene s Dedinja", gdje je i sama imala ulogu. "Čarna je baš lijepo ime. Htjela sam ime koje nije često", objasnila je 38-godišnja glumica.

U razgovoru je glumica otkrila kako provode dane i kako se nosi s odgojem dvoje djece. "Dane provodimo naš lijepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vrijeme s roditeljima. Pelene, mlijeko, kupanje, maženje...Imamo svoju omiljenu pjesmu ‘Cojle Manojle‘", ispričala je glumica.

Anđelka je kćerkicu dobila s kumom od bivšeg supruga, Markom Žugićom, a loši komentari koje dobiva na taj račun joj ne smetaju. Od svog prvog supruga Darija, službeno se razvela prije dvije godine nakon devet godina braka. "Razvod ne znači rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo", komentirala je jednom prilikom glumica svoj razvod. Na pitanje kako je sinu Jakši objasnila razvod, za Gloriju je odgovorila da su ona i Dario sjeli sa sinom i sve mu objasnili. "Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije", istaknula je Anđelka.

Za Marka Žugića se u strogoj tajnosti udala i odmah je promijenila prezime na društvenim mrežama. Velikom danu prisustvovali su samo najbliži ljudi iz njihovog života - bliski prijatelji i obitelj, a čak neki od njezinih kolega nisu znali za tajno vjenčanje. Svoj odnos, par želi sačuvati daleko od očiju javnosti.

Anđelka i Marko su svoje uzvanike odveli na večeru i slavlje u restoranu smješten kod Zemunske tržnice. Spomenuta terasa na kojoj su proslavili vjenčanje je za ovu priliku bila ukrašena bijelim lampicama i cvijećem. "Anđelka nije željela veliku svadbu, htjela je izbjeći medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato je odlučila sve napraviti u javnosti. Na društvenim mrežama nitko nije objavljivao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala", rekao je izvor za Kurir.

Linker
04. travanj 2024 19:13