samo jako!

Anica Kovač već je u navijačkom raspoloženju: Špicom prošetala u simbolu Hrvatske

U centru Zagreba ‘uhvatili‘ smo bivšu missicu u društvu njezinog sina, a oboje su bili odlično raspoloženi. Možda zato što će strastveno navijati za Hrvatsku?

Nakon što je proteklih godina živjela u Njemačkoj i Monaku, bivša manekenka i misica Anica Kovač ove se godine vratila u Hrvatsku. Za vikend naši su je fotografi "uhvatili" u centru Zagreba u društvu sina Marka s kojim se prošetala po špici u navijačkom raspoloženju.

image

Anica je špicom prošetala u navijačkom tonu.

JOSIP MOLER/CROPIX

Naime, Anica je nosila crvenu trenirku s crvenim i bijelim kockicama i natpisom "Hrvatska" na jednoj nogavici, želeći pokazati da će strastveno navijati za hrvatsku reprezentaciju na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu. Uz trenirku odjenula je dugačak tamnoplavi kaput i tenisice, a od detalja imala je torbu u istim tonovima.

"Odlučili smo da se djeca i ja vratimo u Hrvatskoj, a suprug će nam dolaziti što češće može. Naš sin Marko sada ima 15 godina, visok je više od dva metra, zainteresiran je za košarku, pa se suprug i ja slažemo da je došlo vrijeme za promjenu sporta. A kćeri Letiziji bliži se vrijeme studija. Nisam za to da djeca žive sama stoga i ja dolazim, tako da ćemo vidjeti kako će suprug izdržati sam", ispričala je Anica u srpnju za IN Magazin.

image

Anica Kovač i sin Marko.

JOSIP MOLER/CROPIX

Njezin suprug Robert Kovač, nekadašnji reprezentativac a sad nogometni trener, zbog poslovnih obaveza vezan je za Njemačku, no Anica je odlučila da joj je kod kuće ipak najljepše.

"Više ne bih voljela živjeti u Njemačkoj bez obzira na to što sam u njoj rođena. Volim svoje. Konačna destinacija bit će Zagreb", rekla je.

Linker
05. travanj 2024 17:26