teški trenuci

Veliki gubitak u obitelji Anice Kovač: Emotivnim riječima oprostila se od ‘svoje snage, ruke koja ju je čuvala‘

Supruga bivšeg nogometnog reprezentativca Roberta Kovača na Instagramu je otkrila da je preminuo njezin otac Ivan.

Bivša manekenka i misica Anica Kovač proživljava najteže trenutke. Na Instagramu je objavila da je preminuo njezin otac Ivan Martinović, no uzrok smrti još nije poznat.

"Tata moj, snaga moja, ruka moja koja me čuvala i čvrsto odgojila. Zbogom. Počivao u miru Božjem", napisala je Anica ispod crno-bijele fotografije svog tate.

Čitajte i: Anica Kovač o obitelji, djeci i životu na Azurnoj obali: ‘Nije važno hoće li mi djeca prolaziti s pet, ne želim ih gušiti‘

Mnoge njezine kolege i kolegice, prijatelji i prijateljice te mnogobrojni fanovi iskazali su joj iskrenu sućut i podršku u komentarima. Anica je rođena u Tomislavgradu u BiH te su ona i brat Ante odrastali s bakom i djedom dok su njezini roditelji Mila i Ivan iz Hercegovine otišli u Njemačku u potragu za boljim životom.

Mila je tamo radila kao medicinska sestra, a Ivan je bio građevinar. U Berlinu je otvorio i građevinsku tvrtku te se obitelj nakon nekog vremena ponovno okupila. Dobili su još dvoje djece - kćer Josipu i sina Stipu.

Čitajte i: Anica i Robert Kovač novom nesebičnom gestom dirnuli mnoge: 'Veliki ste ljudi'

Anica se vrlo mlada počela baviti modelingom te je 1995. dobila titulu Miss Hrvatske, a iste godine na svjetskom izboru dobila je titulu prve pratilje. Anica već neko vrijeme živi u Monaku sa suprugom Robertom i njihovo troje djece. Tamo se preselila nakon što je njezin suprug postao pomoćni trener bratu Niki u klubu AC Monaco.

Linker
25. travanj 2024 06:10