Poseban dan

Antonija Blaće proslavila osmu godišnjicu: ‘Tajna je u tome da potpuno zaboraviš da si u braku‘

Voditeljica se prisjetila lipnja 2015. kada su izrekli bračne zavjete uz duhovitu opasku da se on jedva vidi na njihovim vjenčanim fotografijama.

Godišnji odmor u Sjedinjenim Američkim Državama voditeljice i producentice Antonije Blaće te njenog supruga, bivšeg vaterpolista Hrvoja Brlečića zasladila je proslava osme godišnjice braka. Proslavili su svoj poseban dan uz objavu na društvenim mrežama u kojoj je voditeljica rekla što je najvažnije u njihovom braku i zbog čega su sretni kao i prvog dana, kada su nakon šestogodišnje veze izrekli bračne zavjete u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka.

"Tajna sretnog braka je da potpuno zaboraviš da si u braku pa ti skoro prođe godišnjica. Volim te, Hrvoje. PS. ti se vidiš na zadnje dvije fotografije", napisala je u objavi popraćenoj fotografijama s vjenčanja.

"Osjećam se čudno i neobično. Još se nisam poljubila sa svima", rekla je Antonija potkraj lipnja 2015., kada je s Hrvojem predvečer izašla iz crkve. Ondje su im članovi klape Contra otpjevali pjesmu Tereze Kesovije "Moja posljednja i prva ljubavi", a lijepa Šibenčanka primala je čestitke prijatelja i kolega.

Njezina vjenčanica modnog brenda eNVy room, dizajnerskog dvojca Vjeke Franetovića i Nikice Ivančevića, mamila je zadivljene uzdahe, a osam godina kasnije, voditeljica se prisjetila čarobnog dana dok sa suprugom uživa u američkoj avanturi. Dosad su bili u New Yorku, Miamiju te u Washingtonu, a ono najbolje vjerojatno tek slijedi kako na savršenom godišnjem odmoru, tako i u njihovom braku.

Linker
20. travanj 2024 02:05