Ariana Grande na dodjeli Grammyja 2020.

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Uzvratila je

Ariana Grande odgovorila na komentare da je premršava

Ponukana videom na TikToku koji posramljuje njezin izgled, uzvratila je svojim videom gdje poziva fanove da budu obzirniji prema drugima i ne prosuđuju "knjigu po koricama".

Ponukana videom na TikToku koji posramljuje njezin izgled, uzvratila je svojim videom gdje poziva fanove da budu obzirniji prema drugima i ne prosuđuju "knjigu po koricama".

Američka pjevačica Ariana Grande osudila je nedobronamjerne fanove koji su je posramljivali zbog njenog izgleda. Mnogi su je htjeli povrijediti samo zato što im je na fotografiji, koju je snimio njen sunarodnjak, glumac i glazbenik Jeff Goldblum, izgledala premršavo i nezdravo. Usporedili su njenu sadašnju liniju s predpandemijskom, pokušavajući pogurati tezu da je 29-godišnja pjevačica hita "Dangerous Woman" nezdravo mršava. Što misli o ružnoj situaciji, svojevrsnom javnom linču jer se, eto, dijelu fanova ne sviđa njezino tijelo, objavila je u trominutnom videu na TikToku.

Rekla je da je njezin prijašnji izgled, koji obožavatelji odobravaju, u stvarnosti bio sve osim zdravog. "Iz prve ruke znam da je moje tijelo s kojim ste usporedili moj sadašnji izgled, zapravo bila najnezdravija verzija mene. Tada sam pila puno antidepresiva, slabo sam se hranila, nalazila sam se na najnižoj točki svog života, a vi ste zaključili da sam baš tada izgledala ‘zdravo‘. Znam da to ne bih trebala objašnjavati, ali osjećam da bi moja otvorenost i pokazivanje ranjivosti, moglo donijeti dobre stvari. Ono što prema van djeluje zdravo, može izgledati potpuno drugačije" rekla je pop zvijezda.

Problematična situacija, odnosno posramljivanje zbog izgleda tijela kojem je izvrgnuta ovih dana, dogodili su se u subotu na večer, kada se Ariana s kolegicom sa seta filma "Wicked", Cynthijom Erivo, pojavila na koncertu Jeffa Goldbluma u londonskom Royal Festival Hallu. Glumac i jazz pijanist nastupao je sa svojim bendom "The Mildred Snitzer Orchestra", a kako Ariana Grande već mjesecima snima film u britanskoj prijestolnici, htjela ga je pozdraviti u backstageu.

image

Ariana Grande i Cynthia Erivo

SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Zvijezda filmske franšize "Jurassic Park" fotkala je gošće i pohvalila se njihovim posjetom, a 154 centimetra visoka Ariana, odjevena u predimenzioniranu ružičastu jaknu i bijele čizme na visoku petu, izgledala je još mršavije. To je bilo dovoljno da se na TikToku pojavi video u kojem se izražava zabrinutost zbog njezinog "mršavog" izgleda, a imao je preko 1,6 milijuna pregleda.

Pjevačica je uzvratila svojim videom, kojim poručuje neznancima kako bi im trebalo biti "manje ugodno komentirati tuđa tijela", čak i kad vjeruju da čine "nešto dobro i tvrde da ne misle ništa loše". Obraćanje fanovima završila je porukom da su lijepi, svatko na svoj način, te bi se trebali osjećati dobro "bez obzira na svoju težinu, bez obzira na to šminkaju li se ili ne, bez obzira na kozmetičke zahvate koje ste imali ili ih ne želite imati ili bilo što drugo", zaključila je pop zvijezda.

Linker
29. travanj 2024 12:20