Fast FWD

Mia Negovetić: "Mobitel koristim samo kad mi je dosadno. Više volim heklanje"

Mlada pjevačica otkriva nam kako je novi album u pripremi, ali i zagrijavanje za izvođenje turbo-folk hita "Luda za tobom" u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Mia Negovetić, mlada kantautorica, zvijezda od rane dobi već se dva tjedna uspješno transformira u showu TLZP, od Ariane Grande do Vanne. Ovu nedjelju će nastaviti svoju hit trend listu transformacijom u pop-folk zvijezdu Lepu Brenu obradom velikog hita iz 1996. "Luda za tobom". U ovom smo se video intervju dotakli cool, mladalačkog vokabulara, tehnologije, uzbuđenja, ali i lekcija koje je savladala a koje rado dijeli s kolegama koji su nešto mlađi od nje.

Za početak, zanimalo nas je kako se ona odnosi prema riječi – izrazu "vibe" koju nerijetko čujemo od mlađe generacije kada opisuju određena stanja: "Želim da ovdje bude vibe ljeta, ili zime. Nije da taj trendi termin koristim prečesto, ali kada ga koristim, volim s njim opisati nešto", rekla je Mia.

Iako je na početku svojih 20- ih, Mia iza sebe ima dosta impresivnu karijeru, od nastupa u "Little Big Shots" u Americi, čiji su autori Steve Harvey i Ellen DeGeneres do obrade "Moje domovine", nastupa na Dori kao i drugih autorskih radova, stoga njezini savjeti mlađoj generaciji imaju svoje utemeljenje.

"Mlađim generacijama od sebe uvijek ponavljam da ne vjeruju ničemu što vide na društvenim mrežama, jer to nije realan svijet. Činjenica je da taj ekran može biti iskorišten na pozitivan način. Možemo prenositi stvarne poruke, može se govoriti o stvarima koje su važne u ovom životu", kaže pjevačica.

S obzirom na to da je rođena Riječanka, karneval i transformacija joj nisu strani, te je u tom smislu TLZP idealna platforma za takvu igru. "Kroz te transformacije možda otkrijemo nešto o sebi novo. U tome je čar. Kao mala sam se jedino uvijek bojala klaunova, ali ne transformacije", rekla nam je Mia.

image
DARKO TOMAŠ/ CROPIX

Mia nije najtipičnija predstavnica svoje generacije, ako je suditi prema njezinom odnosu spram mobilne tehnologije. "Baš mi mora biti dosadno da bih bila na mobitelu, ali u principu, ako već nešto gledam onda su to gotovo redovito savjeti, trikovi kako nešto napraviti. Volim sve te crafty stvari", otkriva mlada glazbenica.

I da, ova pjesma koju imate priliku čuti u novoj epizodi "Fast FWD" na početku videa, to je demo pjesme koja nosi radni naslov „Samo”....s Mijinog novog albuma koji izlazi, kako kaže "nekada ove godine".

Linker
26. ožujak 2024 14:35