Baby Lasagna sretno je zaljubljen 
 

 VANESA PANDŽIĆ/CROPIX
POBJEDNIK DORE

Baby Lasagna ljubi umjetnicu Elizabetu Ružić, zajedno uređuju i kuću u Istri

Par je zaručen i već su surađivali u projektima kojima promoviraju Istru i tradiciju tog prelijepog kraja, u čemu im pomaže i njen otac.

Par je zaručen i već su surađivali u projektima kojima promoviraju Istru i tradiciju tog prelijepog kraja, u čemu im pomaže i njen otac.

Samozatajnom Umažaninu Marku Purišiću život se promijenio preko noći i lansirao ga među najtraženija lica domaće glazbene scene. Nakon što je pobijedio na Dori, Baby Lasagna postao je i jedan od favorita Eurosonga pa je tako trenutačno na visokom drugom mjestu. No, u visine ga je vinuo već spot objavljen prošli tjedan kada je odmah nakon objave završio na trećem mjestu, a upravo je na njemu radio s umjetnicom koja mu je jako bliska. Točnije rečeno, iza impresivnog, raskošnog vizuala spota koji pokazuje život u istarskom selu kakav je nekad bio i na sreću, još nije iščeznuo, stoji njegova djevojka 27-godišnja Elizabeta Ružić, svestrana umjetnica iz istarskog mjesta Kaštelir.

Prema pisanju portala Istra Terra Magica, par je zaručen, pa ne čudi što je u vizualno moćnom spotu vidljivo da se pjevač i redateljica umjetnički sjajno nadopunjuju. Treba dodati i to kako se 28-godišnji Marko Purišić (to mu je pravo ime) u Kašteliru, idiličnom kraju nedaleko od Poreča, pripremao za nastup na Dori.

Osim predanog rada na nastupu na Dori, koja se održava na HRT-u od 22. do 25 veljače, Marko nam je nedavno, u neformalnom razgovoru otkrio kako završava uređenje kuće u Kašteliru u koju se seli iz rodnog Umaga. Kako je piše portal Istra Istra Terra Magica, pjevač već neko vrijeme živi s 27-godišnjom odabranicom u njenom mjestu.

Osim što se brine i o njegovom vizualnom imidžu, treba reći kako je Elizabeta studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer medijska umjetnost, a sada se bavi video produkcijom i art fotografijom. S Baby Lasagnom često sudjeluje u raznim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj, a paru pomaže i njezin otac, Josip Ružić, poznatiji kao Pino, vlasnik tvrtke "Rose Art" iz Kaštelira koji se profesionalno bavi video produkcijom.

Na kraju treba dodati kako mnoge fanove umaškog muzičara, zanima kako izgleda njegov život u Kašteliru? Evo što je otkrio: "Ne živim u velikom gradu, ali veselim se odlasku u još mirnije mjesto. Veselim se kopanju vrta, trganju grozja, branju ulika i ostalim poslovima koji idu ruku pod ruku životom na selu. A osim svakodnevice, zanima me kako će to isto okruženje utjecati na kreativni dio mene te kakve će pjesme izaći iz života u Kaštelira", zaključio je za portal Istra Terra Magica, umaški roker Marko Purišić koji sa zaručnicom osim posla dijeli i ljubav prema mačkama, a poznato je da ih glazbenik ima tri.

@gloriamagazin Prijepodne smo proveli s novom glazbenom senzacijom koja nas je osvojila svojom karizmom, modnim izričajem i šarmom, čak i neočekivanim odlaskom zbog kojeg nismo uspjeli završiti razgovor #babylasagna #dora2024 #rimtimtagidim ♬ original sound - Gloriamagazin
Linker
26. travanj 2024 04:48