Michelle Hunziker ljetuje u Porto Cervu na Sardiniji s kćerkom Aurorom Ramazzotti, zetom Goffredom Cerzom i unukom Cesareom

 CIAO PIX/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
PRVO LJETO

Bakin mali veliki dečko: Popularna voditeljica u 47. na plaži uživa s 4-mjesečnim unukom

Televizijska voditeljica Michelle Hunziker prije četiri mjeseca je postala baka, a ljeto provodi na Sardiniji gdje uživa na pješčanim plažama.

Pamtimo je kao veliku ljubav i bivšu suprugu talijanske mega pop zvijezde Erosa Ramazzottija, a talijanska TV voditeljica Michelle Yvonne Hunziker ljeto na izmaku pamtit će kao kao prvo koje je provela s unučićem Cesareom.

Prelijepa voditeljica, koja će u siječnju proslaviti 47. rođendan, vitku liniju zahvaljuje redovitoj vježbi, pravilnoj prehrani i meditaciji, a njezin je prividno savršeni život, kako ga je opisala u istoimenoj autobiografiji, s rođenjem unuka dobio - novi smisao. I Michelle Hunziker učinio sretnijom, zadovoljnijom i opuštenijom nego ikad prije.

image

Michelle Hunziker unuk je dao novi smisao životu

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Michelle Hunziker lani se razvela od Tomasa Trussardija, poduzetnika i nasljednika modne kuće Trussardi, s kojim se vjenčala 2014. i dobila kćeri, 9-godišnju Sole i 7-godišnju Celeste, a unuka joj je podarila 26-godišnja kći Aurora Sophia iz braka s Erosom Ramazzottijem.

image

Michelle Hunziker u siječnju slavi 47. rođendan

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njezin brak s Erosom Ramazzottijem raspao se zbog njezine tadašnje pripadnosti sekti Ratnici svjetlosti čiji su voditelji željeli kontrolirati sve segmente života svojih članova i diktirati im ne samo dnevni ritam, nego s kim i kada će se družiti. Michelle Hunziker tek je petnaest godina nakon razvoda od Erosa Ramazzottija priznala da joj je bivši suprug tada dao ultimatum da bira između njega i sekte, te da je ona tada napravila pogrešen izbor. U autobiografiji "Prividno savršen život" navela je kako su joj pripadnici sekte Ratnici svjetlosti zabranili da jede hranu životinjskog podrijetla, ali i da priča s vlastitom majkom Ineke, rođenom Nizozemskom, s kojom pune četiri godine nije bila u kontaktu. Osim toga izgubila je i kontakt s ocem Rodolfom, slikarom, a na kraju joj se raspao i brak s talijanskim pjevačem.

Linker
02. travanj 2024 18:23