Modna hrabrost

Bi li Kate odobrila? Mlada glumica koja je utjelovila princezu na premijeru stigla u slip haljini

Mlađahna glumica, koja je ulogu Kate Middleton iz studentskih dana dobila na audiciji, privukla je pozornost stylingom na premijeri šeste sezone Netflixove serije u Los Angelesu.

U šestoj, finalnoj sezoni Netflixovog serijala "Kruna", koja kreće s emitiranjem 16. studenog, dio će biti posvećen i mladoj Kate Middleton koju je utjelovila 19-godišnja Meg Bellamy. Ova glumica tek je završila srednju školu, ovo joj je prva uloga, a dobila ju je na audiciji. Meg je na društvenim mrežama vidjela poziv te je sama snimila videa i poslala ih producentima. Navodno je uistinu uvjerljiva kao mlađahna Kate iz perioda kada je buduća princeza studirala na koledžu St. Andrews, gdje je studirao i princ William. Par se ondje upoznao, a ostalo je povijest.

image

Ljubav je planula na koledžu - Ed McVey kao princ William i Meg Bellamy kao Kate Middleton

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
MICHAEL TRAN AFP

I koliko god ju hvale za odlično odigranu ulogu, toliko je perspektivna glumica iznenadila na nedavnoj premijeri serije u Los Angelesu. Naime, dok su mnogi očekivali kako će glumica na crvenom tepihu kopirati bezvremensku eleganciju princeze od Walesa, Meg se pojavila u izazovnoj satenskoj haljini s potpisom Stelle McCartney. I dok fizički zaista nalikuje Kate Middleton, po pitanju stylinga ipak je opuštenija od princeze koja mora pratiti upute kraljevskih stilista.

image

Ed McVey, Meg Bellamy i Luther Ford na premijeri serije u Los Angelesu

MONICA SCHIPPER GETTY IMAGES VIA AFP
image

Meg Bellamy i Dominic West u seriji ‘Kruna‘ kao Kate Middleton i princ Charles

DMC/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Uz Meg su na crvenom tepihu bili i njezini kolege Ed McVey i Luther Ford, koji su u seriji utjelovili prinčeve Williama i Harryja, a i oni su se odlučili za nekonvencionalne modne kombinacije. Ed McVey u seriji će utjeloviti princa Williama. I iako je on za razliku od svoje partnerice u seriji završio studij glume u Londonu te ima iskustva u kazalištu, ovo mu je prva uloga u seriji, baš kao i Meg.

Linker
25. travanj 2024 16:28