Niall Horan na Hvaru

 INSTAGRAM
Niall Horan

Bivši član One Directiona bio na Hvaru: Obožavateljice komentiraju "tako blizu, a tako daleko"

Jug Hrvatske popularan je među slavnima, a sad se popisu poznatih turista pridružio i Niall Horan iz One Directiona.

Jug Hrvatske popularan je među slavnima, a sad se popisu poznatih turista pridružio i Niall Horan iz One Directiona.

Niall Horan, jedan od bivših članova benda One Direction nedavno je boravio u Hrvatskoj. Točnije na Hvaru gdje je večerao u restoranu Don Quijote. Nije točno poznato kad je to točno bilo, a sve je otkrila TikTokerica Petra.

"Prošli tjedan su mi javili da nam u restoran dolazi jedan celebrity, nisu rekli koji, samo su zatražili stol s malo više privatnosti. Večer je bila stvarno predivna, s predivnim zalaskom sunca, a na kraju se ispostavilo da je to Niall Horan iz One Directiona" u videu govori Petra koja se krije iza nadimka Granchichi.

Otkrila je i da ju je osvojio jednostavnošću i prizemnošću. "Momak je tako simpatičan, skroman, prizeman i stvarno smo se svi oduševili." zaključila je, a potom video završila i fotografijom Nialla. Video je u svega 15 sati od objave dobio više od 14 tisuća lajkova, a u komentarima su se javile i brojne obožavateljice koje nisu krile oduševljenje, ali i razočarenje što ga i same nisu imale priliku upoznati. "Ja bih umrla" napisala je jedna, a druga je simpatično prigovorila: "Znači može doći na odmor u Hrvatsku, ali ne može održati koncert tu... Ok Niall, neću ti to zaboraviti."

Dokaz je to da, čak i nakon osam godina od njihova razlaza, obožavateljice diljem svijeta prizivaju njihovo ponovno okupljanje. Nialla Horana, Louisa Tomlinsona, Zayna Malika, Liama Paynea i Harryja Stylesa 2010. godine okupio je glazbeni mogul Simon Cowell koji je kao sudac na britanskom X Factoru prepoznao njihov potencijal. U narednih pet godina koliko su zajedno nastupali pod imenom One Direction postali su jedan od najpopularnijih i najuspješnijih britanskih boy bandova, a njihova popularnost nije prestala niti nakon njihova razlaza.

Linker
28. travanj 2024 01:52