IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
"Dosta je laži"

Bivši muž Britney Spears objavio snimke na kojima se ona sukobljava sa sinovima

Nakon što ga je pop zvijezda optužila da je loš roditelj i i rekla da je njegov dom pun ‘trave‘, Kevin Federline odlučio je objaviti video isječke svađe iz automobila.

Nakon što ga je pop zvijezda optužila da je loš roditelj i i rekla da je njegov dom pun ‘trave‘, Kevin Federline odlučio je objaviti video isječke svađe iz automobila.

Kevin Earl Federline, koji se često naziva K-Fed, američki je pjevač i bivši plesač. Poznat je po dvogodišnjem braku s američkom pjevačicom Britney Spears i borbi za skrbništvo nad djecom koja je trajala godinama. Nedavno su započeli novi medijski rat, a ovog puta bivši suprug pop pjevačice otišao je korak dalje te je objavio video isječke na kojima ona viče na njihove sinove.

Na prvom isječku Spears grdi sinove koji su tada imali 11 i 12 godina, zbog nedostatka poštovanja. Čini se da je prvu snimku napravio jedan od dječaka u njihovoj spavaćoj sobi, nakon što je pjevačica ušla ipočela ih grditi da je ne poštuju.

U jednom trenutku njezin sin govori: ‘Ušla si u sobu dok pokušavamo zaspati, i onda kažeš...‘

Spears ga prekida i govori: "Ovo je moja kuća. Ako želim ući i dati ti losion za lice, a ti mi grubo odgovoriš ‘ne, dobro je, dobro je‘ - e, nije dobro. Bolje da me svi počnete poštovati, je li jasno? Svi me morate početi tretirati kao ženu koja vrijedi. Ja sam žena, ok?‘‘

Drugi video isječak je snimljen u automobilu, a pjevačica sjedi na suvozačevom mjestu.

"Koliko god nas to boli, odlučili smo kao obitelj objaviti ove videe koje su dječaci snimili kad su imali 11 i 12 godina. Ovo čak nije ni najgore od svega. Dosta je bilo laganja! Nadam se da će naša djeca odrasti i biti bolja od ovoga", poručio je Kevin ispod objave te dodao: "Nikad se nemojte bojati istine!"

image

Britney Spears i Kevin Federline, 2004.

-/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kevin je prošlog tjedna otkrio da njihovi sinovi, šesnaestogodišnji Sean i petnaestogodišnji Jayden više ne žele provoditi vrijeme sa svojom majkom. Pjevačica je bila shrvana kada je javno pričao o njihovim obiteljskim problemima, a na Instagramu je objavila niz ljutitih poruka te optužila Federlinea da je tinejdžere izložio marihuani.

image

Britney Spears

INSTAGRAM/DDP USA/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 12:14