Nije nemoguće

Bivši najmlađi milijarder nagovara manekenku na još jedno dijete

Bivša Victorijina anđelica i suosnivač Snapchata imaju dva sina, dok ona iz braka s poznatim glumcem ima 11-godišnjeg dječaka.

Miranda Kerr i njen suprug Evan Spiegel ozbiljno razmišljaju o proširenju obitelji, otkrila je to australska manekenka koja se nedavno bacila u biznis pokrenuvši brand KORA Organics.

Iako sada žonglira i pokušava balansirati poslovne obaveze i odgajanje troje djece, Miranda je za australski Vogue otkrila da nije odbacila mogućnost da još jednom rodi. Ova bivša anđelica Victoria‘s Secreta, otkrila je to na gala eventu Baby2Baby, na koji je došla sa suprugom, inače direktorom društvene mreže Snapchat.

image

Evan Spiegel i Miranda Kerr razmišljaju o proširenju obitelji

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par ima sinove Mylesa (3) i Harta (4), a 39-godišnji model ima i sina Flynna (11) s bivšim partnerom Orlandom Bloomom. Kerr je otkrila da je otvorena za još djece, a na pitanje jesu li ona i njen 32-godišnji suprug počeli raditi na tom proširenju, otkrila je da je on "pokušava nagovoriti". "To je ono što se događa", kazala je Miranda s osmjehom na licu za People.

Slavna majka otkrila je i što joj je najdraže u situaciji da je mama trojici dječaka. "To što gledaš na svijet kroz dječje oči i razumiješ da svaki od njih na taj svijet gleda drugačije. Iako su to tri dječaka, odrasli su u sličnom okruženju, a stvarno imaju različite poglede i volim od njih učiti. Znatiželja koju djeca imaju stvarno je zarazna", objasnila je Miranda Kerr.

image

Miranda i Evan s djecom na krstarenju

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Pokretačica beauty i zdravstvenog brenda kazala je da je vrlo posvećena stavljanju obitelji na prvo mjesto, kao i odvajanju vremena za druženje sa suprugom.

"Moja baka me naučila da je jako bitno staviti supruga na prvo mjesto i zajedničko vrijeme gledati kao prioritet, jer ona je imala četvero djece, mnogo unučadi. Moji djed i baka su bili zaljubljeni sve do trenutka kada su preminuli. Umrli su samo 20 dana razlike. I zaista je imala neke dobre savjete o tome kako posložiti prioritete i kako se povezati, jer ta je veza ono što drži cijelu obitelj na okupu", zaključila je Kerr.

Linker
12. travanj 2024 09:37