U DOBRIM SU ODNOSIMA

Miranda Kerr iskreno o svojoj disfunkcionalnoj obitelji, bivšem suprugu Orlandu Bloomu i njegovoj partnerici Katy Perry

Manekenka Miranda Kerr pozirala je na naslovnici najnovijeg izdanja LuisaViaRoma‘s LVR magazina, te se otvorila o obitelji, modi i svom zdravom načinu života.

Australska manekenka, Miranda Kerr (39) napokon je javno progovorila o izazovima zajedničkog roditeljstva s bivšim parnerom Orlandom Bloomom. U naslovnom razgovoru za magazin LVR Luisaviaroma pričala je i odnosu s Katy Perry, zaručnicom svog bivšeg, koja se također uključila njihovog 11-godišnjeg sina Flynna Christophera.

image

Miranda Kerr

ANGELA WEISS AFP

"Obožavam Katy i zahvalna sam da je Orlando pronašao nekoga s kim je zadovoljan, a mi svi smo jedna savršeno funkcionalna disfunkcionalna obitelj," izjavila je atraktivna manekenka. Američka pjevačica Katy Perry i Bloom roditelji su 22-mjesečne kćeri Daisy Dove, a Miranda Kerr s multimilijunašem i poduzetnikom Evanom Spiegelom (32) ima još dvojicu sinova Harta (4) i 2,5-godišnjeg Mylesa.

"Mogu reći da je Flynn pravi sretnik, jer ima dvije mame i dvojicu tate koji se međusobno jako dobrlo slažu", rekla je Kerr.

"Kada smo se razišli dogovorili smo se da nam će interes našeg sina ostati na prvom mjestu. Nije uvijek bilo lako, ali smo uspjeli", otkrila je manekenka.

Prošlog rujna, u epizodi podcasta Ladies First s Laurom Brown, manekenka Victoria's Secreta priznala je da su ona i Perry kliknule na prvu, a dječak je odlično prihvatio i svog drugog tatu Evana Spiegela, s kojim je Miranda Kerr prohodala prije sedam godina.

Čitajte i: CHRISTIAN LOUBOUTIN PRONAŠAO SURADNIKE IZ SNOVA! TO SU IDRIS ELBA I NJEGOVA SUPRUGA SABRINA

"Osim toga Evan i Orlando se stvarno slažu jednako dobro kao i Katy i ja, tako da je to veliki blagoslov. Mi smo živi primjer da bivši partneri mogu ostati u stvarno super odnosu", dodala je.

Inače, njezin suprug Evan Spiegel je francusko-američki poslovni čovjek, suosnivač i izvršni direktor američke tvrtke Snapchat, koju je stvorio s Bobbyjem Murphyjem i Reggiejem Brownom dok su bili studenti na Sveučilištu Stanford. Prije sedam godina bio je najmlađi milijarder na svijetu, a 2015. bila je prijelomna i za njegov privatni život.

"Niti ne pokšavam zamijeniti Flynnu njegovog oca. Mogu mu biti drugi tata, ali nikada prvi i jedini. Poslovnim rječnikom, ja sam dio Flynnovog tima", objasnio je Spiegel.

Linker
20. travanj 2024 04:13