Blanka Vlašić

 RONALD GORšIć/CROPIX
dirljivi trenuci

Blanka Vlašić pokazala kako njezin sin Mondo i otac Joško provode vrijeme zajedno

Bivša hrvatska atletičarka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis podijelila je putem društvenih mreža zajedničku fotografiju Monda i njegovog djeda Joška.

Bivša hrvatska atletičarka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis podijelila je putem društvenih mreža zajedničku fotografiju Monda i njegovog djeda Joška.

Bivša hrvatska atletičarka i dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis Blanka Vlašić oduševila je obožavatelje zajedničkom fotografijom svog sina Monda i oca Joška. Blanka je fotografijom obilježila dirljivi trenutak u kojem unuk i djed sjede na travi i igraju se loptama te ga podijelila sa svojih nešto više od 62 tisuće pratitelja.

image

Blanka Vlašić oduševila je obožavatelje zajedničkom fotografijom svog sina Monda i oca Joška

INSTAGRAM

Joško Vlašić bio je uspješan atletičar i osvajač zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Casablanci 1983. godine, gradu po kojem je Blanka dobila ime, a tijekom Blankinog odrastanja osim u očinskoj ulozi pronašao i u ulozi trenera, pa će svoja znanja sigurno prenijeti i na unuka baš kao što je to učinio na kći Blanku, ali i sina Nikolu koji trenutačno igra za nogometni klub Torino.

Inače, Blanka je sina rodila 8. studenog 2022. godine, točno na svoj 39. rođendan, stoga je taj datum postao datum najvećeg obiteljskog slavlja. Svoje roditeljsko putovanje započela je s belgijskim sportskim novinarom, 36-godišnjim Rubenom Van Guchtom, za kojeg se udala u tajnosti.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je tada uz fotografiju sa svadbe i tako javno objavila da je sada u braku.

Linker
26. travanj 2024 12:06