rođendansko slavlje

Bojanu Gregorić Vejzović sin Raul prerastao skoro za glavu

Dvije glumice kazališta ‘Gavella‘, rodile su na isti datum s razmakom od četiri godine, Bojana sina Raula, a Jelena kćer Adu.

Roditelji najbolje znaju kako vrijeme i godine lete uz djecu. Do nedavno bebe i mali klinci, odjednom postanu mladi ljudi, a mamama i tatama ostaju zauvijek njihovi mališani. Danas razlog za veselje imaju dvije mame, obje glumice i obje članice Gavellinog ansambla. Danas je, naime rođendan njihovim ”mališanima”.

Raul Vejzović sin glumačkog para Bojane Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića slavi veliki sedamnaesti rođendan, a njegova mama je znakovitom fotografijom uz čestitke voljenom sinu, pokazala da ju je stasiti dečko prerastao skoro za visinu glave.

Istog datuma rodila je i Bojanina kolegica Jelena Miholjević i to djevojčicu Adu koja slavi trinaesti rođendan. I ona je svojoj tinejdžerici rođendan čestitala putem društvenih mreža, ali samo uz fotografiju dok je bila mala beba, a u rukama je drži njezin tata i Jelenin suprug, redatelj Dario Harjaček.

Jelena iz veze s Hrvojem Hribarom ima i već velikog sina Bartola, studenta menadžmenta, dok Bojana i Enes imaju mlađu kćer Zoe. Obje glumice nerijetko otkrivaju koliko uživaju u majčinstvu i obiteljskim trenucima iako obje spadaju u naše najzaposlenije glumice. A kako za sada stvari stoje, nitko od njihove djece ne planira putevima svojih roditelja umjetnika.

Linker
30. ožujak 2024 07:21