irina shayk bradley cooper

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
NEZADOVOLJAN BIVŠI

Boji se da će je izgubiti: Bradley Cooper nije sretan s romansom svoje bivše

Poznatom glumcu, Bradleyju Cooperu smeta nova veza njegove bivše djevojke Irine Shayk i sportaša Toma Bradyja.

Poznatom glumcu, Bradleyju Cooperu smeta nova veza njegove bivše djevojke Irine Shayk i sportaša Toma Bradyja.

Nakon što su Irina Shayk i Tom Brady uhvaćeni kako se druže i provode vrijeme zajedno tijekom vikenda, njezin bivši, glumac Bradley Cooper nije sretan, već, kako prenosi Daily Mail, nezadovoljan razvojem situacije. Smeta mu njezina veza s bivšom zvijezdom američkog nogometa te je zgrožen time da bi Tom mogao "zauvijek uzeti njezino srce od njega". Irina i Bradley svoju su vezu započeli 2015. godine, a u ožujku 2017. postali su roditelji kćeri Lee De Sein. Bili su zajedno četiri godine prije nego su se konačno rastali 2019. godine, ali od tada se redovito pojavljuju glasine kako je samo pitanje trenutka u kojem će se pomiriti. Naime, često mogu biti viđeni zajedno u šetnji gradom sa svojom jedinicom, a nebrojeno puta su uhvaćeni i kako zagrljeni hodaju ulicom. Ne čudi stoga da je Bradley razočaran razvojem situacije jer se boji kako će u potpunosti izgubiti svoju bivšu.

"Bila bi laž reći da mu ne smeta. Ona je majka njegove djevojčice i one su njegove dvije najvažnije žene na svijetu. On se boji da je ona u Tomu pronašla nekog tko će joj zauvijek osvojiti srce i da će je on izgubiti", izjavio je prijatelj slavnog glumca i dodao kako Bradley Irinu i dalje jako voli.

S druge strane, bivša supruga Toma Bradyja, topmodel Gisele Bündchen se nimalo ne zamara novim ljubavnim avanturama svojeg supruga. Jedino što joj je važno jest da njihova djeca ne pate zbog razvoda, da ih obasipaju ljubavlju te da Tom i dalje ima važnu ulogu u njihovom životu kao što je imao i do sada. Njih dvoje su bili zajedno od 2007. godine, a zajedno se brinu o dvoje djece - 10-godišnjoj Vivian i 13-godišnjem Benjaminu, dok Tom iz veze s Bridget Moynahan ima i 15-godišnjeg Jacka. Otkako su Tom i Gisele objavili razvod u listopadu 2022., ona je viđena u druženju s instruktorom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom, iako nisu službeno potvrdili romansu.

Tom i Irina prvi su put viđeni zajedno na vjenčanju milijardera Joea Nahmada u svibnju na Sardiniji, a sportaš vjeruje kako bi sa slavnom manekenkom mogao ostvariti i dugotrajnu vezu te da jako želi da im veza uspije jer je Irina - "pametna, poduzetna i ima odličan smisao za humor".

Linker
26. travanj 2024 19:24