BRIAN DOUGLAS/LIONSGATE/KOBAL/SHUTTERSTOCK
SVE JE GORE

Bolest prebrzo uzima maha: Glumačka legenda sve češće ne zna tko je

Stanje mu se drastično pogoršalo od ožujka ove godine, kad je objavio da se povlači iz glume zbog bolesti koja utječe na sposobnost govora.

Stanje mu se drastično pogoršalo od ožujka ove godine, kad je objavio da se povlači iz glume zbog bolesti koja utječe na sposobnost govora.

Stanje holivudskog glumca Brucea Willisa drastično se pogoršava. Toliko je loše da je o njegovom zdravlju progovorioi kolega glumac Sylvester Stallone, inače njegov dugogodišnji prijatelj. Jako je zabrinut i tužan jer je svjestan da njegovom frendu i kolegi medicina više ne može pomoći. Polako tone u samo njemu znani svijet i sve manje komunicira sa suprugom Emmom Heming.

image

Sylvester Stallone i Bruce Willis.

GABRIEL BOUYS/AFP/PROFIMEDIA

"Bruce prolazi kroz stvarno, stvarno teške trenutke. Situacija je takva da postaje sve više izoliran. To me ubija. To je tako tužno", izjavio je u nedavnom razgovoru za The Hollywood Reporter.

Prisjetio se dana kad su sa zajedničkim prijateljem, Arnoldom Schwarzeneggerom snimali akcijsku franšizu "Plaćenici", anegdota sa snimanja i druženja, samo njima znanih zafrkancija. Teška srca priznao je i kako se Bruce tih dana gotovo i ne sjeća.

image

Prijatelji na okupu u sretnijim danima.

ADAM SCULL/NEWSCOM/PROFIMEDIA

Situacija je drastično lošija u odnosu na ožujak ove godine, kada je glumac objavio da pati od afazije, bolesti koja utječe na sposobnost govora i razumijevanja riječi, nakon čega se povukao iz zabavljačke industrije. Njegova supruga koristi svaki trenutak suprugove lucidnosti kako bi mu po tisućiti put rekla koliko ga voli, jer želi da ga te riječi prate kad dočekaju trenutak u kojem će on do kraja potonuti u svoj svijet i više neće moći komunicirati.

image

Sa suprugom Emmom Heming.

HARRY NORTON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Srce joj je slomljeno, no pred njim krije suze. Podršku joj pruža glumčeva bivša supruga, Demi Moore. Svakodnevno komuniciraju, i koliko god nekome to bilo teško shvatiti, i tješe jedna drugu.

"Bruce ne može puno govoriti. Čini se da ne shvaća puno od onoga što mu drugi govore, tako da je supruga njegov glas. Postoje dani kada na površinu dospiju djelići staroga Brucea, no to kratko traje. Čini se da im sve više nestaje i to svima slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari tata", otkrio je izvor blizak obitelji.

Prognoze, kako smo već pisali, nisu dobre, jer je riječ o progresivnoj bolesti. Obitelji stoga ostaje samo moliti se da se njihov voljeni otac i suprug ne muči dugo u svom zatvorenom svijetu.

Linker
26. travanj 2024 03:09