Zajedno su jači

Snaga ljubavi: Bruce nije bolje, ali njegova obitelj se trudi da mu ništa ne fali

Glumac je od objave dijagnoze okružen najbližima te svaki trenutak koristi da se zabavlja sa svojom djecom i svima koje voli.

Omiljeni filmski junak Bruce Willis rastužio je svijet kada se doznalo da mu je dijagnosticirana teška bolest zbog koje se morao oprostiti od glume. Da unatoč progresivnoj bolesti filmski miljenik živi okružen ljubavlju i podrškom svojih voljenih žena bilo je jasno i kada su njegova sadašnja supruga, kćeri iz prvog braka kao i bivša supruga, glumica Demi Moore, istodobno objavile da njihov dragi Bruce nije zdravstveno dobro te da više neće snimati filmove, jer se zapravo nikada neće moći oporaviti.

Kako se može vidjeti po fotografijama snimljenima na ulicama Kalifornije, slavni glumac fizički izgleda dobro, održava društveni život s prijateljima, ide na ručkove, ali i u šetnje. Njegova supruga konstantno na društvenim mrežama objavljuje dirljive fotografije i videa te daje uvid u njihov obiteljski život.

image

Bruce Willis s najmlađom kćerkicom i obiteljskim psom

EMMA WILLIS/INSTAGRAM

Emma Heming Willis sada je oduševila video objavom na Instagram storyju u kojem Bruce, njihova 8-godišnja kći Evelyn Penn i obiteljski ljubimac, inače sibirski haski, uglas zavijaju.

"Impresivno zavijanje svih skupa", napisala je 44-godišnja glumica. Na videu 67-godišnji glumac sjedi na zidiću obiteljskog vrta dok se djevojčica i pas hlade na stazi.

image

Emma i Bruce

PROFIMEDIA

Čitajte i: Crne slutnje se obistinile: Bruce Willis zbog bolesti mozga prekida s glumom

Bruce i Emma imaju još jednu kćerkicu 10-godišnju Mabel Ray, dok glumac s bivšom suprugom Demi ima tri odrasle kćeri Rumer (33), Scout (30) i Tallulah Willis (28).

Brižljiva Emma obilježila je ove godine i dan očeva s preslatkom zajedničkom fotografijom prikazavši igru - tate Brucea kojeg su u "sendviču" prikliještile tri kćeri - Rumer s dvije mlađe seke.

"Sretan Dan očeva ovom zabavnom, punom ljubavi, velikodušnom, tati s velikim srcem. Obožavamo te", napisala je Emma.

Linker
16. travanj 2024 19:49