ZAJEDNIČKA STRAST

Bračna idila: Doris Pinčić i suprug Davor zajedno uživali u sportskoj aktivnosti

Popularna voditeljica i daruvarski menadžer sudbonosno su ‘da‘ izrekli prije točno mjesec dana, a sada su pokazali kako provode zajedničke trenutke.

Čini se kako voditeljica Doris Pinčić i njezin suprug Davor Guberović punim plućima uživaju u bračnom životu. Poznato je kako Doris i daruvarski menadžer dijele strast prema planinarenju, a ove nedjelje zajedno su se upustili u jednu drugu fizičku aktivnost - trčanje.

Voditeljica je na svom Instagram profilu otkrila da je s Davorom sudjelovala u blagdanskoj utrci Zagreb Advent Run, u kojoj se natjecali brojni rekreativni i profesionalni trkači na rutama dugim pet i deset kilometara.

image

Doris se ubrzo nakon vjenčanja vratila poslovnim obvezama

NEJA MARKICEVIC CROPIX

Davor i Doris pozirali su zagrljeni u usklađenim sportskim kombinacijama, a Pinčić je u ruci držala medalju. Fotografiju možete pogledati ovdje.

"Advent je zakon! Sport je zakon! Nedjelje su zakon!", poručila je u opisu fotografije, a brojni pratitelji podržali su je u komentarima.

"Bravo, moji! Ponosna sam na vas", napisala je glumica Ecija Ojdanić, također poznata po svojoj strasti prema trčanju.

Podsjećamo, Doris i Davor sudbonosno "da" izrekli su prije točno mjesec dana, u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Nakon ceremonije u matičnom uredu, slavili su jednom zagrebačkom restoranu, a Doris je već sljedećeg tjedna nastavila sa svojim poslovnim obvezama i snimanjem emisije Dobro jutro, Hrvatska.

Linker
22. travanj 2024 15:00