Puca od ponosa

Brad Pitt oduševljen talentom svoje kćeri Shiloh: ‘Ne znam od koga je to dobila‘

Glumac nije mogao sakriti ponos kada ga je na premijeri filma novinarka pitala o 16-godišnjoj kćeri za koju se ovog proljeća otkrilo da fenomenalno pleše.

Brad Pitt je godinama šutio o obiteljskim odnosima i djeci, ali sada je napravio iznimku i dao predivne komentare o jednoj od kćeri koje ima s bivšom suprugom Angelinom Jolie. Za vrijeme premijere njegova najnovijeg filma Bullet Train u Los Angelesu, ovaj 58-godišnji dobitnik Oskara kazao je da je njegova Shiloh "predivna".

image

Brad Pitt na premijeri u LA

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumac je u razgovoru s novinarkom Nischelle Turner otkrio kako njegova 16-godišnja kći ima nevjerojatne plesne pokrete koji su tako dobri "da čovjek zaplače". Shiloh je nedavno plesala s prijateljima, a ta se snimka našla na društvenim mrežama.

"Ne znam od koga je to dobila. Ja imam dvije lijeve", dodao je Brad uz osmjeh.

image

Angelina jolie gotovo stalno vodi djecu na svoje premijere

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U lipnju je objavljen video u kojem Shiloh pleše sa svojom ekipom iz plesne grupe. Djevojka je obučena u crnu trenirku i crnu majici s napisom Beatles. S još dvije kolegice plesala je na pjesmu "Vegas" od Doje Cat. Snimku je na YouTube stavio koreograf iz Los Angelesa Hamilton Evans.

"Shiloh voli plesati. Nevjerojatno je talentirana i ide na te satove već nekoliko godina", kazao je insajder za američke medije.

Ubrzo su se pojavile i druge snimke, s iste grupe. Shiloh je oduševila svojim plesnim pokretima na hip-hop koreografije.

Kada su ponosnog tatu na premijeri pitali misli li da će se njegova djeca okušati u glumi poput njega i Angeline Jolie, odgovorio je da bi on htio da samo budu sretni.

"Volim kada sami pronađu svoj put, pronađu stvari koje ih zanimaju i njeguju tu", kazao je Pitt o svojoj djeci.

Linker
19. travanj 2024 22:56