Zaboravio je spomenuti najseksepilnije scene

 XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Nije se proslavio

Brad Pitt otkrio koja mu je najdraža vruća scena koju je snimio: ‘Samo sam se valjao po sijenu‘

Zaboravio je spomenuti legendarnu scenu seksa s Geenom Davis u filmu ‘Thelma i Louise‘, kao i vruće scene s bivšom suprugom u filmu u kojem su se spetljali.

Od frajera koji slovi za jednog od najzgodnijih u Hollywoodu, očekivalo se više tijekom nedavnog razgovora za magazin "W". Kada je na red došlo pitanje koja mu je omiljena scena seksa, Brad Pitt nije se proslavio. Naveo je, naime, scenu u kojoj seksa praktički nije bilo premda glumi od sredine osamdesetih te se zna kako je za vrijeme gotovo četrdeset godina duge karijere snimio dovoljno zanimljivih prizora koji bi mogle ući u uži izbor. Prisjetimo se zavođenja sada već bivše supruge Angeline Jolie u filmu "Gospodin i gospođa Smith" kada su se spetljali.

image

Scena iz filma u kojem se spetljao s Angelinom Jolie

20THCENTFOX COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Vrijedi prisjetiti se i scene seksa s Geenom Davis u filmu "Thelma i Louise" te seksi scena s Marion Cotillard u filmu "Tajna veza". No on je izabrao ljubljenje i maženje s mladom glumicom Shalane McCall u seriji "Dallas". Brad se, naime, pojavio u četiri epizode između 1987. i 1988., a tumačio je ulogu Randyja, dečka lika koji je tumačila Shalane McCall.

"Morao sam se valjati po sijenu u štali. Mislim da nisam imao ni jednu rečenicu. Samo sam se valjao i zabavljao", rekao je.

image

Na snimanju serije ‘Dallas‘

GLOBE PHOTOS/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Razočaranje je tim veće jer se smatra da mu je bivša supruga branila snimati seksi scene dok su bili zajedno. Vjerojatno nije htjela riskirati da se povijest ponovi: stoga u filmovima poput "Dvanaest godina ropstva" ili "Svjetski rat Z" snimljenim dok su bili sretni, nema puno romantičnih, a kamo li seksi scena. S druge strane, poznato je da je Brad poslije gostovanja u seriji "Dallas" 80-ih prohodao sa Shalane McCall. Njoj je tada bilo petnaest godina, a njemu su bile dvadeseteri: prema današnjim mjerilima ne bi se dobro proveo zbog veze s maloljetnicom.

image

S Geenom Davis u Geena Davis u filmu ‘Thelma & Louise‘

MGM/EVERETT/PROFIMEDIA MGM/EVERETT/PROFIMEDIA

Najveće razočaranje obožavateljicama je priredio prisjećajući se snimanja "onog" filma, s bivšom suprugom. Na upit po čemu ga pamti, rekao je: "Snimali smo dolje u jednoj deco zgradi u centru grada, a gore u penthouseu, stalno smo viđali ljude kako idu gore-dolje. To je bila svadbena zabava, ljudima smo upali na svadbu", ispričao je "zaboravni" glumac.

Linker
24. travanj 2024 01:56