TIZIANA FABI/AFP/PROFIMEDIA
nova veza

Fatalna Ines osvojila Brada Pitta: Prije dva mjeseca razvela se od njegovog kolege

Samo dva mjeseca nakon što se rastala od Paula Wesleya, Ines de Ramon viđena je s Bradom Pittom s kojim je držeći se za ruke, došla na koncert Bona Voxa.

Samo dva mjeseca nakon što se rastala od Paula Wesleya, Ines de Ramon viđena je s Bradom Pittom s kojim je držeći se za ruke, došla na koncert Bona Voxa.

Čini se da se nakon silnih nagađanja konačno otkrilo koga ljubi Brad Pitt. Najpoželjniji neženja na koncert Bone Voxa u Los Angelesu u svom automobilu Tesla stigao je s Ines de Ramon, bivšom suprugom Paula Wesleya, zvijezde serije Vampirski dnevnici. Ines i Wesley rastali su se prije dva mjeseca i nemaju djece. Ona radi u industriji nakita i trenutno je voditeljica veleprodaje za brend nakita Anita Ko Jewelry iz Los Angelesa.

image

Ines de Ramon sa bivšimsuprugom, glumcem Paulom Wesleyem

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Brad Pitt i Ines de Ramon uoči koncerta sreli su se i izljubili sa Seanom Pennom te Cindy Crawford i njezinim suprugom Randeom Gerberom pa se čini da su ovi bili dobro upoznati s njihovim ljubavnim statusom, jer se nitko nije čudio što ih vidi zajedno.

Iako su pokušavali biti suzdržani, Pitt i de Ramon povremeno su se držali za ruke, šaputali si na uho i bili su vrlo prisni tako da nema sumnje da se ne radi samo o prijateljskom izlasku. Doduše, nisu se ni nadali da će ih netko od posjetitelja fotografirati i snimke prodati britanskom Daily Mailu, već su se očito nadali da će se uklopiti u masu, pogotovo jer su se oboje odjenuli ležerno, u široke pulovere, a Pitt je nosio i smeđi šeširić.

image

Najpoželjniji neženja na koncert Bone Voxa u Los Angelesu stigao je s Ines de Ramon

JESSE GRANT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

U istom outfitu Brad je viđen i sutradan navečer na specijalnoj projekciji filma Babylon u kojem glumi s Margot Robbie, a koji je prikazan u kazalištu Samuel Goldwyn Akademije filmske umjetnosti i znanosti te se očekuje u kinima uoči Božića.

Stoga se čini da glumac nije prespavao doma već kod svoje drage, a vrijeme će pokazati je li našao onu pravu ili je to samo jedna u nizu od njegovih avantura koje želi držati podalje od javnosti.

Linker
03. svibanj 2024 16:38