najbolje društvo

Bradley Cooper na premijeru filma stigao s kćerkicom Leom, a došla ga je podržati i Lady Gaga

Redatelj i glavna zvijezda filma crvenim tepihom je prošetao u društvu 6-godišnje Lee De Seine koju je dobio u vezi manekenkom Irinom Shayk.

Pjevačica Lady Gaga došla je podržati glumca Bradleyja Coopera na premijeri njegovog novog filma ‘‘Maestro‘‘ u Los Angelesu, pet godina nakon što su zajedno glumili u filmu ‘‘Zvijezda je rođena‘‘. 37-godišnja višestruka dobitnica Grammyja za tu je priliku odjenula crni kostim ukrašen šljokičastim mašnama modne kuće Alexander McQueen, dok je Bradley izgledao sjajno u tamnoplavom odijelu Louisa Vuittona.

image

Gaga i Bradley zajedno su radili na filmu ‘‘Zvijezda je rođena‘‘, a ovog puta na crvenom se tepihu pjevačica pojavila samo kao podrška

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Osim Gage, Bradley se crvenim tepihom prošetao u društvu kćeri Lea De Seine koju je dobio u vezi s manekenkom Irinom Shayk, a ponosan tata nasmijano je za fotografe pozirao zajedno sa svojom mezimicom.

image

Glumca je došla podržati i njegova kći Lea De Seine

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
image

Matt Bomer, Brian Klugman, Sarah Silverman, Gideon Glick, Bradley Cooper, Carey Mulligan, Maya Hawke i Alexa Swinton pozirali su na crvenom tepihu s malenom Leom De Seine

TOMMASO BODDI GETTY IMAGES VIA AFP

Bradleyjev film ‘‘Maestro‘‘ premijeru na Netflixovoj platformi imat će 20. prosinca, a za njega je već dobio tri nominacije za nagradu Zlatni globus u svim glavnim kategorijama - za najbolji film, najboljeg redatelja i najboljeg glavnog glumca. Glumac u njemu igra slavnog Leonarda Bernsteina, jednog od najvećih glazbenika svoga doba. Bernsteinovu suprugu, Feliciju Montealegre, glumi Carey Mulligan.

image

Bradley Cooper i Carey Mulligan imaju glavne uloge u filmu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Na popisu glumaca još se nalaze Maya Hawk u ulozi njihove kćeri Jamie te Sam Nivola u ulozi Alexandera Bernsteina. Radnja filma prati karijeru i svakodnevicu te zamršenu ljubavnu priču koja je zapečatila život ovog slavnog glazbenika, a proteže se kroz trideset i dvije godine, odnosno od prvog susreta s budućom suprugom Felicijom preko njihovog 25 godina dugog braka i troje djece sve do njezine smrti 1978. i posthumne objave da je svoj bračni život provela s homoseksualcem.

Linker
21. travanj 2024 21:34