bijesna je

Britney očitala bukvicu sinovima: ‘Treba mi ljubav, a ne da mi šapćete sra*a iza leđa‘

Glazbenica se ponovno obrušila na svoju obitelj u audio poruci objavljenoj na Instagramu u kojoj kaže da bi njezin tata trebao biti doživotno u zatvoru.

Nakon što su sinovi Britney Spears prvi put progovorili o svom narušenom odnosu s majkom, ona je na svom Instagramu objavila audio klip u kojem je prozvala svog 15-godišnjeg sina Jaydena za njegovo ponašanje. Rekla je da je baš kao "njezina druga obitelj" i da ju je volio potajno gledati "kao da nešto nije u redu" te da još uvijek plaća alimentaciju njihovom ocu Kevinu Federlineu.

Britney je posljednjih godina gledala kako njezin odnos sa sinovima Jaydenom i Seanom Prestonom biva sve lošiji, a Jayden je nedavno branio postupke Jamieja Spearsa, rekavši da "pokušava biti kao svaki otac". No, Britney cijelu situaciju tako ne vidi već smatra da bi njezin otac "trebao biti u zatvoru do kraja života".

"Nitko nikoga ne mrzi, ali će trebati mnogo vremena, truda i volje da se pokrpaju sve rupe u našem odnosu. Sto posto sam siguran da se sve još uvijek može popraviti i veselim se toj mogućnosti", izjavio je Jayden nedavno pred kamerama, no Britney nije toliko sigurna u njegove namjere, što je rekla u audio klipu koji se na njezinom Instagram profilu više ne može naći.

image

Britney i sinovi 2009.

RAC TAG/MAVRIXPHOTO/PROFIMEDIA

"Dakle, Jaydene, dok potkopavaš moje ponašanje baš kao što to uvijek čini cijela moja obitelj, s ‘Nadam se da će joj biti bolje‘ i ‘Molit ću se za nju‘... Moliti se za što? Da ja nastavim raditi kako bih mogla platiti mamine pravne troškove i njezinu kuću?", pita se Britney.

Potom se obrušila na svog bivšeg supruga Kevina Federlinea, rekavši: "Želite li da budem bolje kako bih mogla vašem ocu isplaćivati novac svakog mjeseca? Ili je razlog vašeg ponašanja taj što će sve biti gotovo za dvije godine, kada odrastete pa nećete više dobiti ništa?", napisala je Britney.

image

Britney i Kevin Federline.

V. SUMMERS/ADMEDIA/CAPITAL PICTU/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Dodala je da ništa što je radila za njih nije bilo dovoljno - ni to što ih je "obasipala darovima" i pripremala im odličnu hranu, a oni su uvijek provodili minimalno vremena s njom.

"Znam da nisam savršena, ali čudo je što sam uopće mogla normalno razgovarati kad sam konačno mogla izaći iz te kuće. Sve što trebam je bezuvjetna ljubav moje obitelji, a ne da šapćete sranja meni iza leđa", poručila je Britney svojim sinovima.

Kevin Federline je dobio skrbništvo nad Jaydenom i Seanom nakon Britneyjinog živčanog sloma. Tada su je njezini sinovi redovito posjećivali, ali kada su došli u tinejdžerske godine, posjeti su se prorijedili jer su počeli imati vlastite interese.

"Rastužuje me to što me nitko od vas nije cijenio kao osobu. Svjedočili ste tome kakva je moja obitelj bila prema meni i to je sve što znate. Kao što sam rekla, osjećam da svi potajno volite reći da nešto nije u redu sa mnom", zaključila je Britney.

Linker
24. travanj 2024 03:34